Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Balans & Bålstyrka

Balans och bålträning avser träning av kroppens mitt som ofta benämns med engelskans core. Att ha en stark bål och bra balans är av största vikt vid explosiv träning.

Genom att förstärka din bål och förbättra balans förebygger och minimerar du risken för skador både på gymmet och i vardagen. Fördelen med Coreträning är att den kan utföras i princip överallt. Nedan hittar du populära redskap som pilatebollar, balansplattor, maghjul med mera. 

Topp-5

1.
199:- 149:-
Casall Ab Roller, black

Det bevisat bästa redskapet för att stärka mag-, rygg,- och armmusklerna samtidigt! Forma kroppen med hjälp av Casall Ab Roller.

Nu: 149:-
Ord. pris 199:-
Trigger Point Grid, orange

Du har väl inte missat den senaste träningstrenden? Myofascial Release! Använd Trigger Point GRID för att massera kroppens mjuka vävnad!

469:-
3.
199:- 119:-
Breeze Bodyball 65cm

Breeze Bodyball är en pilatesboll av högsta tänkbara kvalitet. Breeze Bodyball passar alla åldersgrupper och ger möjlighet till ett närmast oändligt antal styrkeövningar.

Nu: 119:-
Ord. pris 199:-
OMPU Speedrope Pro

OMPU Speedrope Pro är ett hopprep gjord för att hålla hög hastighet genom sitt smidigt roterande handtag vilket också ger ett säkrare grepp.

299:-
Casall Gym ball,  black

Casall Gym ball är ett mycket effektivt och mångsidigt träningsredskap. Träna mage, armar och ben och välj bland en mängd olika övningar. Finns i tre olika storlekar.

349:-

Artikel 1-36 av totalt 50.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:
Filtrera:


1 | 2 | Nästa »