Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Motionscyklar

Motionscykling är en effektiv träningsform som hjälper dig att förbättra din kondition oavsett klimat utomhus. Att cykla motionscykel har utvecklats till en populär träningsform som passar alla oavsett ålder.

Moderna motionscyklar är utrustade med både cykeldator och pulssensor. I datorn finns möjlighet att antingen träna efter något av inprogrammerade träningsprogrammen eller helt enkelt utforma ett eget träningsprogram!

Topp-5

1.
11990:-
Assault Airbike

Assault Airbike är en gedigen träningscykel som används inom funktionell träning för intervallträning. Perfekt för dig som vill bli starkare konditionsmässigt!

11990:-
Nordic 210 Motionscykel

Nordic 210 är en kompakt träningscykel som är perfekt för hemmet! Cykeln har manuellt motstånd med 8 olika motståndnivåerna vilket garanterat kommer ge dig en utmaning!

3499:-
Master Spinning S30

Master Spinning S30 - En nyhet från Master Fitness är S30 som erbjuder många timmars givande träning i hemmet.

6490:-
Nordic 110 Motionscykel

Nordic 110 är en kompakt träningscykel som är perfekt för hemmet! Cykeln är utrustad med en minidator som bland annat registrerar tid, sträcka och kaloriförbrukning!

1995:-
Abilica FloorMat 90x180 cm

FloorMat från Abilica - Ge järnet på träningscykeln eller crosstrainern samtidigt som du skyddar golvet och inte stör grannarna.

699:-

Artikel 1-25 av totalt 25.

Sortera:
Filtrera: