Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Konditionsträning

Konditionsträning handlar enkelt utryckt om aerob träning där man genomgående håller en hög puls. Genom träning som löpning, power walk eller intensiv crossfit förbättras kroppens syreupptagningsförmåga och du orkar mer. Regelbunden konditionsträning stärker inte bara din kondition utan hjälper dig även med att både reducera och hålla vikt!

I denna kategori hittar du smarta maskiner och redskap för en effektiv konditionsträning från bland andra Casall, Reebok och Abilica.

Topp-5

1.
99:-
Pro Jump Rope

Med Pro Jump Rope från Gymstick bygger du starka ben och förbättrar din kondition på ett effektivt och roligt sätt! Längden på hopprepet är ca. 2,70 cm.

99:-
Iron Gym Wire Speed Rope

Iron Gym Wire Speed Rope är ett hopprep som lämpar sig till atleter som vill förbättre fotarbete, snabbhet, balans och smidighet. Perfekt för dig som vill tappa vikt!

99:-
3.
99:- 59:-
Breeze Jump Rope

Breeze Jump Rope är ett balanserat hopprep med justerbar längd. Det är utrustat med bekväma handtag som tillåter ett bra grepp i alla miljöer.

Nu: 59:-
Ord. pris 99:-
OMPU Speedrope Pro

OMPU Speedrope Pro är ett hopprep gjord för att hålla hög hastighet genom sitt smidigt roterande handtag vilket också ger ett säkrare grepp.

299:-
5.
11900:-
Concept2 Roddmaskin Modell D

Högkvalitativ träningsutrustning från Concept2! Modell D är en roddmaskin som effektivt ger dig en helkroppsträning som känns!

11900:-

Artikel 1-36 av totalt 92.
1 | 2 | 3 | Nästa »

Sortera:
Filtrera:


1 | 2 | 3 | Nästa »