Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Hopprep

Ett väl beprövat träningsredskap som tränar koordination, kondition, smidighet och styrka. Hopprep är traditionellt ett stående inslag inom boxningsträning tack vare den allsidiga träningen.

En av de stora fördelarna med redskapet är att det tar minimalt med plats och passar därför utmärkt att ta med sig på resor. Nedan hittar du hopprep från bland annat Lifeline, Casall och Adidas med flera. 

Topp-5

1.
99:-
Pro Jump Rope

Med Pro Jump Rope från Gymstick bygger du starka ben och förbättrar din kondition på ett effektivt och roligt sätt! Längden på hopprepet är ca. 2,70 cm.

99:-
Iron Gym Wire Speed Rope

Iron Gym Wire Speed Rope är ett hopprep som lämpar sig till atleter som vill förbättre fotarbete, snabbhet, balans och smidighet. Perfekt för dig som vill tappa vikt!

99:-
3.
99:- 59:-
Breeze Jump Rope

Breeze Jump Rope är ett balanserat hopprep med justerbar längd. Det är utrustat med bekväma handtag som tillåter ett bra grepp i alla miljöer.

Nu: 59:-
Ord. pris 99:-
OMPU Speedrope Pro

OMPU Speedrope Pro är ett hopprep gjord för att hålla hög hastighet genom sitt smidigt roterande handtag vilket också ger ett säkrare grepp.

299:-
5.
fr.249:-
Heavy Weighted Jump Rope

Få kondition som en boxare med hjälp av denna produkt från Lifeline! Heavy Weighted Jump Rope är en uppdaterad version av ett hopprep- nu med belastning!

fr.249:-

Artikel 1-16 av totalt 16.

Sortera:
Filtrera: