Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Byxor

Här blandas tränings- och vardagsbyxor med en gemensam nämnare, styrketräning. Den största delen har en ledig passform för att ge utrymme för individuell anpassning.

Huvudfokus ligger på flexibilitet, kvalité och naturligvis på bra funktionsmaterial som driver bort fukt och ger en grym komfort! 

Nedan följer ett stort utbud av både jeans, cargo- och träningsbyxor från märken som Gasp, Better Boddies, Dcore med flera. 

Topp-5

Star Nutrition -99 Sweatpants, Herr

Star Nutrition -99 Sweatpants, Herr - Mjuka träningsbyxor för hårda atleter! Med avslappnad passform passar de lika på gymmet som för skönt soffhäng!

399:-
Gymshark Fit Tapered Pant, Navy

Gymshark Fit Tapered Pant, trendigt smala träningsbyxor i strechmaterial.

549:-
Tapered Joggers, antracite melange

Tapered Joggers från Better Bodies är ett par moderna joggingbyxor där design och komfort möts. Smala ben och en smickrande passform framhäver en atletisk fysik!

699:-
Gymshark Element Bottom, Black / Blue

Gymshark Element Bottom, Mjuka träningsbyxor för hårda atleter! Med smal passform och flexibel materialblandning passar de lika bra på gymmet som för fritiden!

349:-
Gymgrossisten Gym Pants V2, Herr

Gymgrossisten Gym Pants – Snygga och bekväma byxor för riktiga atleter, passar perfekt för gymträning och ger en cool look med mjuk känsla.

399:-

Artikel 1-36 av totalt 69.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:
Filtrera:


1 | 2 | Nästa »