Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod

Baselayers

Med baselayer avses det första lagret av kläder och således ett utav de viktigaste.

Det första lagret har som huvuduppgift att transportera bort fukt som alstras vid fysisk ansträngning. Detta göra att materialvalet är av största vikt eftersom ett alltför tätt material stänger fukten inne.

Vanligt förekommande material är polyester, elastan och nylon, fördelen med just syntetiska material är de inte absorberar fukt utan endast transporterar bort den. 
 

Andra köpte även

538:- 269:-
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-
180:- 139:-
Goodlife, 50 g x 15, BOX

Goodlife bar är såväl god som nyttig och har till skillnad från andra proteinbars en väldigt angenäm konsistens! Varje bar ger 190 kcal, 16g protein och 20g kolhydrater!

Nu: 139:-
Ord. pris 180:-
399:- 299:-
Women's Compression Tee, black

Tröjan som tar din träning till en helt ny nivå! Women's Compression Tee från Dcore är gjord i komressionsmaterial som andas och håller dig sval under träningspasset.

Nu: 299:-
Ord. pris 399:-
Baggy soft pant, hot pink

Baggy Soft Pant från Better Bodies - ett coolt plagg med en mjuk känsla!

699:-
Shaped longsleeve, aqua blue

Med shaped longsleeve möter Better Bodies en stark efterfrågan på en avancerad långärmad träningströja, speciellt anpassad för gymmet!

599:-

Artikel 1-1 av totalt 1.
Sortera:
Compression Longsleeve, black
-17%
rabatt
Compression Longsleeve från Casall är en riktigt snygg tröja som är tillverkad i ett stabiliserande kompressionsmaterial!
Casall Sportswear Women
Nu: 499:-
Ord. pris 599:-