Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod

Omdömen

Kundbetyg
Rapid Creatine, 180 kapslar
BRA PRODUKT. Jag har använt ett flertal creatin men denna toppar alla. FInns det något bättre än att det inte binder någon vätska och att man blir uthålligare? Dock besviken på innehållsförteckningen där det inte står något om doseringen. Jag tog endast före träning i en månad. Sen läste jag här att man även ska inta efter träning + vilodagar. Kan detta ha påverkat något alls under en månad tror ni ? tacksam för svar, ge järnet !
Kundbetyg
Rapid Creatine, 180 kapslar
Fungerase bra för mig, prisvärd,
Kundbetyg
Rapid Creatine, 180 kapslar
Ett av det bästa Kreatin jag testat.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.
-20%
rabatt
<
>
Art.nr. SETMBRC

Rapid Creatine BIG BUY, 720 caps


Välj antal:

Lagerstatus:
Tillfälligt slut


699:-876:-
Pris per kg: 1059.09:-

Delbetala

50:-/mån


BiG BUY: 4 x Rapid Creatine, 180 caps.

Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


Rapid Creatine, 180 kapslar

Star Nutritions revolutionerande Rapid Creatine innehåller fyra typer av kreatin med mycket hög biotillgänglighet! Rapid Creatine ger omedelbart ökad styrka, muskeltryck, volym och uthållighet! Rapid Creatine behöver ingen uppladdning och binder inte onödigt vatten.

  • Innehåller fyra typer av kreatin.
  • Ger ingen vätskeansamling.
  • För ökad muskelstyrka och uthållighet.

Rapid Creatine ger inga negativa biverkningar och bryts inte ner till overksamt kreatin.

Kreatinet i Rapid Creatine har modifierats genom esterifiering, man har härigenom fått stabila kreatinmolekyler som passerar magsäcken och effektivt absorberas i musklerna. Kreatin är nödvändigt under de första sekunderna av en muskelkontraktion därefter upprätthåller Rapid Creatine ATP* nivåerna i musklerna genom att ladda om förbrukade ATP molekyler.

Rapid Creatine passar för alla idrotter och ger ingen vätskeansamling, varför den är särskilt lämpad för idrottaren som vill bibehålla en rippad muskulatur och för tjejer som vill behålla en slimmad siluett. Rapid Creatine ger inga kalorier och kan med fördel tas under diet för att upprätthålla muskelkraft och uthållighet.

*kemiskt bunden energi

Kan med fördel kombineras med BCAA Hardcore, som är muskelsparande. 

Doseringsanvisning: 3 kapslar 30 minuter före träning.

Antal doseringar per förpackning: 60 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.