Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9894-007r

Pasta Sauce, 355 ml


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per 100 ml: 144.12:-

Delbetala


Pasta Sauce från Walden Farms är något så unikt som en god och smakrik men helt kalorifri pastasås, finns i två olika varianter! Unna dig något gott med samvetet, och formen, i behåll!

  • Fri från: Kolhydrater, fett, kalorier och gluten!
  • Full av: Smak, njutning och ett starkt begär efter mer!

Hälsosam mat är ofta förknippad tråkiga smaker och begränsade variationsmöjligheter, att äta hälsosamt på Waldenvis är varken eller! Njut av en krämig, god och smakrik pastasås utan skuldkänslor!

Vanlig pastasås kan innehålla hundratals kalorier. Walden Farms Pasta Sauce smakar precis lika bra men innehåller varken socker, fett eller kalorier!

Finns i två olika utföranden:

  • Walden Farms Alfredo Sauce är en krämig pastasås med en autentisk smak av parmesan- och romanoost blandat med creme fraiche och hackad lök, toppat med svartpeppar färskmalda örter.
  • Walden Farms Garlic & Herb Sauce är en pastasås med perfekt avvägda smakkombinationer. Vitlök och hackad lök + örter och kryddor. Passar till allt från skaldjur, kött och kyckling till fisk och grönsaker.

Serveringsförslag: Ringla såsen över nykokt pasta med valfritt tillbehör.Växla till Walden Farms produkter och spara in hundratals kalorier, utan uppoffringar! Genom att ersätta vanliga vardagstillbehör med Walden Farms kalorifria alternativ kommer du i snitt minska ditt kaloriintag med 330 kcal per dag. 330 kcal mindre per dag motsvarar en viktnedgång på över 15 kg under ett år!


Enastående smak, inga kalorier – hur fungerar det? Högkoncentrerade extrakt och aromer från noggrant utvalda naturliga råvaror ger alla Walden Farms-produkter sin goda smak och unika karaktär!


 


Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn.


Omdömen

Antal 6 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Testat Alferdo och har nu köpt 9 till! Förbannat gott till nötköttsrätter men för den som inte gillar pepparsmak så rekommenderar jag den inte annars är det bara att slå till om du vill piffa upp deffperioden lite.
Kundbetyg
Alfredo-varianten är riktigt god, bra smak av både parmesan och svartpeppar, en favorit. Passar fint med t.ex. kassler och broccoli. Den med vitlök och örter är helt ok, mycket vitlökssmak i den! Passar jättebra med skaldjur.
Kundbetyg
Jag har smakat Alfredo, den är verkligen god!

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#pastasauce