Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-26%
rabatt
<
>
Art.nr. SETMBON

Optinut, 40 g BIG BUY, 90 bars


Välj antal:

Lagerstatus:
Tillfälligt slut


799:-1080:-
Pris per kg: 221.94:-

Delbetala

50:-/mån


BiG BUY:  90 x Optinut, 40 g (6 lådor á 15 bars).

Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Priset gäller samtliga smakalternativ. Blanda gärna, omväxling förnöjer!

Läs mer om produkten här:


Optinut, 40 g, Fruit & Nuts

Star Nutrition Optinut är en unik dietbar. Optinut innehåller hydrolyserat vassleprotein samt nyttiga fettsyror, och har ett mycket lågt sockerinnehåll och GI-värde. Optinut är troligtvis den enda nötbaren som tagits fram speciellt för diet och muskeluppbyggnad. Optinut är ett perfekt snack för dig som vill hålla formen!

  • Håll formen med Optinut.
  • Framtagen för diet och muskeluppbyggnad.
  • Innehåller hydrolyserat vassleprotein.

Optinut innehåller främst nötter, mandlar och proteingranulat som ger rikligt med protein, omättade fetter, mineraler och vitaminer. Optinut är berikad med  ”Optipep”-peptider från hydrolyserat vassleprotein som snabbt ökar mängden aminosyror i kroppen. 

Optinut innehåller MCT (medellånga fettsyror) som har positiv inverkan på fettförbränningen. MCT är en typ av fett som inte lagras i fettdepåerna och inte påverkar insulinnivåerna. MCT förbränns direkt i levern, ökar värmeproduktionen och minskar problem med hunger och sötsug under diet. Ett intag av MCT besparar glykogendepåerna i musklerna, vilket är positivt för dina prestationer under träningen. En bar innehåller endast 2,4 gram sockerarter och har ett mycket lågt GI värde.

Allergiinformation: Innehåller nötter, mjölk, soja och gluten.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.


Omdömen

Antal 1 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Grymt god! Och den känns absolut mer ''äkta'' än alla andra bars, eftersom den innehåller hela nötter!
Kundbetyg
Optinut, 40 g, Fruit & Nuts
Detta är en av mina favoritbars! Jättegod!
Kundbetyg
Optinut, 40 g, Fruit & Nuts
Fick med denna godingen när jag beställde protein. Mycket god måste jag säga men vet inte riktigt om den är jätte nyttig eller om man verkligen ska ha den till mellanmål eller liknande men annars gott om du vill ha något bättre än vanligt godis! /Viktor

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Instagram

#optinut