Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod

Omdömen

Antal 11 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Skulle säga att denna produkt tillsammans med Akvamin kan vara den bästa kombo jag testat för kropp och själ. Rekommenderar starkt.
Kundbetyg
bra tycker jag.
Kundbetyg
Luktar lite funky men man ska ju svälja dem och inte känna smaken av dem. Tar man dem utan att det är i samband med måltid kan rapar lukta lite fisk. För övrigt är det precis vad det ska vara. Fiskflöt på kapslar! Bra grejer!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Goodlife, 50 g x 15, BOX
Goodlife, 50 g x 15, BOX

Goodlife är såväl god som nyttig och har till skillnad från andra proteinbars en väldigt angenäm konsistens. Varje bar ger 190 kcal, 16 g protein och 20 g kolhydrater!

Nu: 149:-
Ord. pris 195:-

Instagram

#omega370%

<
>
Art.nr. 6546r

Omega-3 70%


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


Star Nutritions Omega-3 70% utvinns ur fet fisk som levt i kallt och rent vatten. De fleromättade fettsyrorna som finns i fisk måste intas via kosten då de inte kan bildas i kroppen.

Fiskolja är naturligt rik på de nyttiga fleromättade omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Dessa fettsyror har stor betydelse för bevarande av normal hjärtfunktion. DHA är även viktigt för bevarande av normal funktion i hjärnan och för bevarande av normal synförmåga.

  • 1000 mg koncentrerad fiskolja (70% omega-3)
  • Dokumenterade effekter
  • Innehållet kommer från kontrollerade fiskevatten

Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De viktigaste omega-3-fettsyrorna är EPA och DHA. Varje kapsel Omega-3 70% innehåller 1000 mg koncentrerad fiskolja som ger 700 mg omega-3-fettsyror.

Star Nutrition Omega-3 innehåller INTE fisk från hotade (rödlistade) fiskarter och inte heller olja från fisk som fiskats i omstridda vatten utanför den Marockanska kusten (Västsahara).Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger per dag direkt före måltid.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Allergiinformation: Innehåller fisk.