Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 12 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Äter inte fisk alls, sväljer 3st av dessa varje morgon, fick perfekt omega-3/6 balans vid blodtest! Bra grejer..
Kundbetyg
Skulle säga att denna produkt tillsammans med Akvamin kan vara den bästa kombo jag testat för kropp och själ. Rekommenderar starkt.
Kundbetyg
bra tycker jag.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Viktökningspaketet
Viktökningspaketet

Viktökningspaketet innehåller en kombination av produkter som är sammansatt specifikt för dig som har svårt att lägga på dig muskelmassa och gå upp i vikt!

Nu: 659:-
Ord. pris 985:-

<
>

Omega-3 70%


X


Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 6546r
Star Nutritions Omega-3 70% utvinns ur fet fisk som levt i kallt och rent vatten. De fleromättade fettsyrorna som finns i fisk måste intas via kosten då de inte kan bildas i kroppen.

Fiskolja är naturligt rik på de nyttiga fleromättade omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Dessa fettsyror har stor betydelse för bevarande av normal hjärtfunktion. DHA är även viktigt för bevarande av normal funktion i hjärnan och för bevarande av normal synförmåga.

  • 1000 mg koncentrerad fiskolja (70% omega-3)
  • Dokumenterade effekter
  • Innehållet kommer från kontrollerade fiskevatten

Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De viktigaste omega-3-fettsyrorna är EPA och DHA. Varje kapsel Omega-3 70% innehåller 1000 mg koncentrerad fiskolja som ger 700 mg omega-3-fettsyror.

Star Nutrition Omega-3 innehåller INTE fisk från hotade (rödlistade) fiskarter och inte heller olja från fisk som fiskats i omstridda vatten utanför den Marockanska kusten (Västsahara).Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger per dag direkt före måltid.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Allergiinformation: Innehåller fisk.