Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6546r

Omega-3 70%


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


Star Nutritions Omega-3 70% utvinns ur fet fisk som levt i kallt och rent vatten. De fleromättade fettsyrorna som finns i fisk måste intas via kosten då de inte kan bildas i kroppen.

Fiskolja är naturligt rik på de nyttiga fleromättade omega-3 fettsyror (EPA och DHA). Dessa fettsyror har stor betydelse för bevarande av normal funktion i hjärtat. DHA är även viktig för bevarande av normal funktion i hjärnan och för bevarande av normal synförmåga.

  • 1000 mg koncentrerad fiskolja (70% omega-3)
  • Dokumenterade effekter.
  • Innehållet kommer från kontrollerade fiskevatten. 

Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De viktigaste omega-3 fettsyrorna kallas EPA och DHA. Varje kapsel Omega-3 70% innehåller 1000 mg koncentrerad fiskolja som ger 700mg omega-3 fettsyror.

Star Nutrition Omega-3  innehåller INTE fisk från hotade (rödlistade) fiskarter och inte heller olja från fisk som fiskats i de så omstridda vattnen utanför den Marockanska kusten (Västsahara).Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger per dag direkt före måltid.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Allergiinformation: Innehåller fisk.


Omdömen

Antal 9 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
bra tycker jag.
Kundbetyg
Luktar lite funky men man ska ju svälja dem och inte känna smaken av dem. Tar man dem utan att det är i samband med måltid kan rapar lukta lite fisk. För övrigt är det precis vad det ska vara. Fiskflöt på kapslar! Bra grejer!
Kundbetyg
rewewr

Andra köpte även

Viktökningspaketet
Viktökningspaketet

Viktökningspaketet innehåller en kombination av produkter som är sammansatt specifikt för dig som har svårt att lägga på dig muskelmassa och gå upp i vikt!

Nu: 649:-
Ord. pris 985:-

Instagram

#omega370%