Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-33%
rabatt
<
>
Art.nr. 3889

Mutant Pump, 154 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


199:-298:-
Pris per 100 g: 159.2:-

Delbetala

50 :-/mån


Nya MUTANT PUMP är en dubbelverkande N.O. pump-produkt som innehåller en revolutionerande ny ingrediens för att stödja dig när du vill förlänga muskeleffekten. MUTANT PUMP ger användarna en helt ny pumperfarenhet. Det är därför nya MUTANT PUMP nu är världens starkaste muskelstimulator.

Hybrid Bullet-kapsel-teknik som används i MUTANT PUMP säkerställer att de viktigaste ingredienserna är skyddade från lågt pH (sur miljö) i magen och frisätts där de aktivt absorberas i tunntarmen vid pH 6,5 vilket är effektivt för maximal partikelabsorption och utnyttjande.

Doseringsanvisning: : Ta 7 kapslar 10-15 minuter innan träning, tillsammans med 300 ml-350 ml vatten. Drick gärna extra mycket vatten under passets gång.

Antal doseringar per behållare: 22 (154 kapslar)

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Doseringsrekommendation bör ej överskridas.
Rekommenderas ej till personer under 18 år, ej heller ammande eller gravida. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 28 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Var van vid att kränga 4 bananer + 8 tabletter vasotropin innan jag började köra dessa, tyckte de var lite klena i jämförelse, men sen höjde jag doseringen till 10 tabletter och då blev det jävlar i de bra tryck! Rekommenderas starkt även om jag nu personligen fick ut färre doseringar än vad som utlovats! Något jag absolut kommer köpa fler burkar av!
Kundbetyg
MYCKET bra! Ger vad den utlovar! värd varända krona!
Kundbetyg
Riktigt bra produkt, det här! Älskar den känslan man får när man har tagit all kapslar - Paina sönder hela kroppen! Kill It!!! Det roliga är att den smakar och luktar curry - mooms! Älskar Curry mest av allt, så satans gott, är det ju. Men jag har skört på MUTANTs alla produkter nu och jag ska försöka hålla mig till just det märket. Dom är ju bäst, asså! Kommer fortsätta sköpa denna, den bäst ju!

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#mutantpump