Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-25%
rabatt
<
>
Art.nr. 3889

Mutant Pump, 154 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


216:-289:-
Pris per 100 g: 172.8:-

Delbetala

51:-/mån


Nya MUTANT PUMP är en dubbelverkande N.O. pump-produkt som innehåller en revolutionerande ny ingrediens för att stödja dig när du vill förlänga muskeleffekten. MUTANT PUMP ger användarna en helt ny pumperfarenhet. Det är därför nya MUTANT PUMP nu är världens starkaste muskelstimulator.

  • Ökad vaskuläritet
  • Patenterad argininblandning
  • Framkallar ett stenhårt muskelpump

Den Hybrid Bullet-kapsel-teknik som används i MUTANT PUMP säkerställer att de viktigaste ingredienserna är skyddade från lågt pH (sur miljö) i magen och frisätts där de aktivt absorberas i tunntarmen vid pH 6,5 vilket är effektivt för maximal partikelabsorption och utnyttjande.

Doseringsanvisning: : Ta 7 kapslar 10-15 minuter innan träning, tillsammans med 300 ml-350 ml vatten. Drick gärna extra mycket vatten under passets gång.

Antal doseringar per behållare: 22 (154 kapslar)

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

 


Omdömen

Antal 30 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Helt sjukt bra! tar 10st dock! kommer köpa fler!
Kundbetyg
Var van vid att kränga 4 bananer + 8 tabletter vasotropin innan jag började köra dessa, tyckte de var lite klena i jämförelse, men sen höjde jag doseringen till 10 tabletter och då blev det jävlar i de bra tryck! Rekommenderas starkt även om jag nu personligen fick ut färre doseringar än vad som utlovats! Något jag absolut kommer köpa fler burkar av!
Kundbetyg
MYCKET bra! Ger vad den utlovar! värd varända krona!

Andra köpte även

2 x Omega-3, 90 caps
2 x Omega-3, 90 caps

2 x Omega-3 - Kapslar med nyttigt fleromättat fett från fiskolja! Star Nutritions Omega-3 har en hög koncentration av de essentiella långkedjade fettsyrorna EPA och DHA!

Nu: 99:-
Ord. pris 198:-

Instagram

#mutantpump