Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 7 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Tycker den är jättegod
Kundbetyg
Funkar extremt bra med Tonfisk, Rödlök & Kryddor. Blir en jätte god röra.
Kundbetyg
Blev positivt överaskad! Funkar bra på t.ex en ostmacka istället för smör. Aningen söt och lite lös konsistens men det är inget man lider av.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

2 x Walden Farms products
2 x Walden Farms products

Köp två valfria produkter från Walden Farms till reducerat pris.

Nu: 80:-
Ord. pris 98:-

<
>

Amazin Mayo, 355ml

Pris per kg: 144.12:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: 9894-018
Walden Farms Amazin Mayo är en krämig, god och smakrik majonnäs som är helt fri från såväl socker och fett som kalorier! Unna dig något gott med samvetet, och formen, i behåll!

  • Fri från: Kolhydrater, fett, kalorier och gluten!
  • Full av: Smak, njutning och ett starkt begär efter mer!

Hälsosam mat är ofta förknippad med tråkiga smaker och begränsade variationsmöjligheter, att äta hälsosamt på Waldenvis är varken eller! Njut av en god, krämig smakrik majonnäs utan skuldkänslor!

Vanlig majonnäs kan innehålla hundratals kalorier från fett och socker per servering. Walden Farms Amazin Mayo smakar precis lika bra men innehåller varken socker, fett eller kalorier!

Utsökt smakgivare som passar perfekt till:

  • Smörgåsar
  • Röror
  • Dip

Serveringsförslag: Använd som subsitut där du normalt sett använder vanlig majonnäs.Växla till Walden Farms produkter och spara in hundratals kalorier, utan uppoffringar! Genom att ersätta vanliga vardagstillbehör med Walden Farms kalorifria alternativ kommer du i snitt minska ditt kaloriintag med 330 kcal per dag. 330 kcal mindre per dag motsvarar en viktnedgång på över 15 kg under ett år!


Enastående smak, inga kalorier – hur fungerar det? Högkoncentrerade extrakt och aromer från noggrant utvalda naturliga råvaror ger alla Walden Farms-produkter sin goda smak och unika karaktär!Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn.