Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 1 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Efter att ha använt den här produkten ett bra tag kan jag säga att jag inte rekommenderar den alls. För effekt krävs så stora doser att min mage blir mer explosiv än mina muskler. ÄLSKAR däremot Arginine Ethyl Ester! Små doser ger effekt. Synd bara att Gymgrossisten inte erbjuder storpack pulver till ett bra pris istället för endast kapslar. Tänk också på att alla argininprodukter fungerar bäst om du tränar aerobiskt en kvart till en halvtimme innan man pumpar sina muskler. Syresatt blod behövs för att arginin ska forma kväveoxid, som leder till ''pump'', proteinsyntes och bättre näring till musklerna.
Kundbetyg
L-arginin (powder), 500 g
Den smakar verkligen fruktansvärt. Det känns som något har dött i munnen, går inte att förklara. Efter denna uppskattar man smaken av glutamin på morgonen! Men till effekten. Jag tycker den funkar superbra! Väger 100kg så jag ligger på minst 2 skopor istället för rekommenderad 1 skopa, således blir effekten bättre. Bra pump och skönt att slippa bli PWO-stinn
Kundbetyg
L-arginin (powder), 500 g
Skrattretande hur äckligt den smakar. MEN vem fan bryr sig? Klunka i sig på en gång o sen skölja ner med vatten så går det. Den sköna pumpen träder fram under passen med denna, som arnold säger så känns de nästan som man kommer. Bra produkt för pump.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Orange-C BIG BUY, 240 tabs
Orange-C BIG BUY, 240 tabs

12 x Orange-C, 20 tabs: Brustabletter med 1000 mg Vitamin C, en essentiell vitamin som måste tillföras via kosten då kroppen saknar förmåga att lagra den. Apelsinsmak!

Nu: 182:-
Ord. pris 228:-

<
>

L-Arginine (Powder) Flerpack, 2 kg

25%
rabatt
899:-1196:-
X


Pris per kg: 449.50:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: SETMBLA
BiG BUY:  4 x L-Arginine (Powder), 500 g.

Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


L-Arginine (powder), 500 g

L-Arginine innehåller 100 % av aminosyran L-arginin. Arginin är ett förstadium till kväveoxid (N.O.), ett ämne som ger en tillfällig blodkärlsvidgning och känsla av pump!

  • 100 % L-Arginin bas.
  • Ökad blodgenomströmning. 
  • Ökad muskelpump.
  • Bättre syre och näringstransport.

Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (3,4 g) 1-2 gånger per dag på tom mage. Blandas med vatten.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Allergiinformation: Hanteras i lokaler där även hanterar ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.