Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-30%
rabatt
<
>
Art.nr. SETMBLA

L-Arginine (Powder) BIG BUY, 2 kg


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


837:-1196:-
Pris per kg: 418.50:-

Delbetala

50:-/mån


BiG BUY:  4 x L-Arginine (Powder), 500 g.

Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


L-Arginine (powder), 500 g

L-Arginine innehåller 100 % av aminosyran L-arginin. Arginin är ett förstadium till kväveoxid (N.O.), ett ämne som ger en tillfällig blodkärlsvidgning och känsla av pump!

 • 100 % L-Arginin bas.
 • Ökad blodgenomströmning. 
 • Ökad muskelpump.
 • Bättre syre och näringstransport.

Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (3,4 g) 1-2 gånger per dag på tom mage. Blandas med vatten.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Allergiinformation: Hanteras i lokaler där även hanterar ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.


 • L-Arginine: 4 st. L-Arginine (powder), 500 g (Artnr. 6574)
 • Omdömen

  Kundbetyg
  L-Arginine (powder), 500 g
  Skrattretande hur äckligt den smakar. MEN vem fan bryr sig? Klunka i sig på en gång o sen skölja ner med vatten så går det. Den sköna pumpen träder fram under passen med denna, som arnold säger så känns de nästan som man kommer. Bra produkt för pump.
  Kundbetyg
  L-Arginine (powder), 500 g
  Fördjävlig smak, inte äns citronen kunde råda bot på smaken denna gång. Jobbigt läge, men fördjävla bra pump. De går väl jämnt ut antar jag.
  Kundbetyg
  L-Arginine (powder), 500 g
  Det äckligaste jag smakat, alla kategorier! Första gången blandade jag bara med vatten, tog en stor klunk och trodde jag skulle spy. Kan inte sätta fingret på vad det smakar men nånstans mellan ruttet kött och fotsvamp. Blandade sedan med FunLight och då blev smaken mer neutral med smak av den FunLight jag använder. För att ge produkten ett betyg i funktion så får den 5/5. Känner att jag får bra pump och ådrorna hoppar fram lite mer än de brukar vilket är schysst då jag inte ens har särskilt lågt kroppsfett. Rekommenderas!

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Andra köpte även

  L-Glutamine BIG BUY, 2 kg
  L-Glutamine BIG BUY, 2 kg

  5 x L-Glutamine, 400 g: Glutamintillskott av farmaceutisk kvalitet med en renhet på 99,3%! L-Glutamin omsätts mest och snabbast av alla aminosyror i kroppen!

  Nu: 521:-
  Ord. pris 745:-