Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Multivitamin

Ett multivitamintillskott är en produkt som innehåller vitaminer och mineraler, alla samlade i en tablett!

 

Ett alltför lågt intag av vitaminer och mineraler under en längre period kan leda till brister. Multivitaminer innehåller en anpassad dagsdos av vitaminer och mineraler och är ett tryggt sätt att få i sig lagom mängd av de vitala ämnen som din kropp behöver.

 

Att ta flera olika vitamin- och mineraltillskott om dagen kan vara omständigt och uttröttande i längden, detta slipper du tack vare ett multivitamintillskott!

Topp-5

Only One Regular, 60 tabletter

Only One Regular - Vitamin- och mineraltillskott från Star Nutrition. En tablett per dag kompletterar kosten med viktiga näringsämnen.

79:-
2.
fr.169:-
Opti-Men

Opti-Men från Optimum är mer än bara en multivitamin, det är ett unikt kosttillskott med 40 aktiva ingredienser för optimering av fysisk och mental prestation!

fr.169:-
Only One Advanced+, 30 tabletter

En tablett Only One Advanced+ per dag ger 12 vitaminer, 8 mineraler, antioxidanter samt astaxanthin och hydroxytyrosol från oliver.

99:-
Everyday Essentials, 90 tabs

Everyday Essentials - Heltäckande mutlivitamin- och mineralkomplex från Star Nutrition Hers. Skräddarsytt för det dagliga behovet hos kvinnor.

89:-
Vita-Min Multiple Sport, 60 kaps

Vita-Min Multiple Sport är en avancerad sammansättning av vitaminer, örtextract (Vita-Plex®), och de mest högvärdiga lättabsorberbara mineraler på marknaden.

119:-

Artikel 1-31 av totalt 31.

Sortera:
Filtrera: