Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Sojaprotein

Sojaprotein utvinns ur sojabönor och är ett fullvärdigt vegetabiliskt protein. Det har ett högt biologiskt värde och kan jämställas med mjölk- och äggprotein.

 

Sojaprotein används med fördel av den som tränar och vill undvika muskelnedbrytning och istället maximera muskeltillväxt.

 

Då sojaprotein är helt fritt från animalier är det ett utmärkt val för både vegetarianer och veganer. Denna typ av proteinpulver innehåller dessutom sällan mjölkprodukter, vilket gör sojaprotein till ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant.

Topp-5

1.
189:-
Soy-Pro, 1 kg

Star Nutritions Soy-Pro är ett vegetabiliskt proteinpulver baserat på näringsrika sojabönor. Perfekt för dig som söker ett mjölk- och äggfritt protein!

189:-
2.
756:- 569:-
Soy-Pro, BIG BUY, 4 kg

4 x Soy-Pro, 1 kg: ett vegetabiliskt proteinpulver baserat på näringsrika sojabönor. Passar de som söker mjölk-, ägg och laktosfria alternativ.

Nu: 569:-
Ord. pris 756:-
3.
179:-
Soy Pro, 910 g

Soy Pro är helt fri från mjölk och animaliskt protein. Soy Pro, av Scitec Nutrition, är ett komplett, högvärdigt protein.

179:-
Sojavit 85, 700 g

Sojavit är ett vegetabiliskt protein med protein från enbart sojabönor. Perfekt för veganer eller andra som inte kan/vill konsumera animaliska proteiner!

175:-
Green Amino, 550 caps

Green Amino från IronMaxx innehåller enzymatiskt nedbrutet, förspjälkat, sojaprotein med extremt snabb muskulär absorption!

299:-

Artikel 1-5 av totalt 5.

Sortera:
Filtrera: