Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Sojaprotein

Sojaprotein utvinns ur sojabönor och är ett fullvärdigt vegetabiliskt protein. Det har ett högt biologiskt värde och kan jämställas med mjölk- och äggprotein.

 

Sojaprotein används med fördel av den som tränar och vill undvika muskelnedbrytning och istället maximera muskeltillväxt.

 

Då sojaprotein är helt fritt från animalier är det ett utmärkt val för både vegetarianer och veganer. Denna typ av proteinpulver innehåller dessutom sällan mjölkprodukter, vilket gör sojaprotein till ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant.

Topp-5

1.
189:- 132:-
Soy-Pro, 1 kg

Star Nutritions Soy-Pro är ett vegetabiliskt proteinpulver baserat på näringsrika sojabönor. Perfekt för dig som söker ett mjölk- och äggfritt protein!

Nu: 132:-
Ord. pris 189:-
2.
756:- 567:-
Soy-Pro, BIG BUY, 4 kg

4 x Soy-Pro, 1 kg: ett vegetabiliskt proteinpulver baserat på näringsrika sojabönor. Passar de som söker mjölk-, ägg och laktosfria alternativ.

Nu: 567:-
Ord. pris 756:-
3.
179:-
Soy Pro, 910 g

Soy Pro är helt fri från mjölk och animaliskt protein. Soy Pro, av Scitec Nutrition, är ett komplett, högvärdigt protein.

179:-
Pro 92 Sojaprotein, 500 g

PRO 92 ett rent soja-protein med lågt energivärde och hög koncentration av lättupptagbara essentiella aminosyror. 0% fett, 0% kolhydrater och 92% protein från soja.

115:-
Proteinpulver, 700 gram

Proteinpulver från Helhetshälsa ger mer än bara protein! Innehåller även mineraler och vitaminer. Fritt från tillsatser. Perfekt till smoothie!

269:-

Artikel 1-7 av totalt 7.

Sortera:
Filtrera: