Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Blandprotein

Blandat proteinpulver innehåller en mix av olika proteinkällor. Här blandas exempelvis vassle, kasein, ägg och soja-protein, allt för att ge ett så komplett och fullvärdig sammansättning som möjligt. Ett blandat protein ger en bättre aminosyraprofil i jämförelse med enkomponentsprotein.

 

Vassle är ett snabbt protein och kompletterar kaseinets mer långsamma upptag till musklerna. Äggprotein innehåller essensiella aminosyror som vår kropp behöver och sojaprotein är ett fullvärdigt vegetabiliskt protein med ett högt biologiskt värde. Genom att välja ett blandproteinpulver försäkrar du dig om att få i dig flera viktiga näringskomponenter som kroppen behöver.

Topp-5

Gourmet-Pro, 900 g

Gourmet-Pro från Star Nutrition är speciellt utvecklad för att ge en god och fyllig proteindrink även då den blandas i vatten. Perfekt som mellanmål eller till kvällen!

199:-
2.
259:-
Night-Pro, 1 kg

Star Nutritions Night-Pro är ett unikt nattprotein, speciellt framtaget för att ge kroppen maximal återhämtning under sömnen. Med tillsatt zink och magnesium.

259:-
3.
fr.269:-
Syntha-6 Edge

BSN Syntha-6 Edge innehåller flera högkvalitativa proteinkällor som tillsammans bildar ett tidsutsöndrat protein i premiumklassen med hög proteintillgänglighet.

fr.269:-
Anabolic Halo Perf. Ser, 1,1kg

Anabolic Halo från Muscletech är en effektiv kombinationsprodukt för alla som strävar efter att lägga på sig kvalitativ massa och öka muskelvolymen!

449:-
5.
1875:- 990:-
Syntha-6 Edge, 48 serv, + NoX 30 + Amino-X, 70 + Selfie + Nikebag

Superdeal med BSN, paketpris för de mest populära produkterna PLUS selfiestick och Nikeväska på köpet! Gäller så länge lagret räcker.

Nu: 990:-
Ord. pris 1875:-

Artikel 1-36 av totalt 36.

Sortera:
Filtrera: