Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Blandprotein

Blandat proteinpulver innehåller en mix av olika proteinkällor. Här blandas exempelvis vassle, kasein, ägg och soja-protein, allt för att ge ett så komplett och fullvärdig sammansättning som möjligt. Ett blandat protein ger en bättre aminosyraprofil i jämförelse med enkomponentsprotein.

 

Vassle är ett snabbt protein och kompletterar kaseinets mer långsamma upptag till musklerna. Äggprotein innehåller essensiella aminosyror som vår kropp behöver och sojaprotein är ett fullvärdigt vegetabiliskt protein med ett högt biologiskt värde. Genom att välja ett blandproteinpulver försäkrar du dig om att få i dig flera viktiga näringskomponenter som kroppen behöver.

Topp-5

1.
199:- 159:-
Gourmet-Pro, 900 g

Gourmet-Pro från Star Nutrition är speciellt utvecklad för att ge en god och fyllig proteindrink även då den blandas i vatten. Perfekt som mellanmål eller till kvällen!

Nu: 159:-
Ord. pris 199:-
2.
259:- 207:-
Night-Pro, 1 kg

Star Nutritions Night-Pro är ett unikt nattprotein, speciellt framtaget för att ge kroppen maximal återhämtning under sömnen. Med tillsatt zink och magnesium.

Nu: 207:-
Ord. pris 259:-
3.
fr.269:-
Syntha-6 Edge

BSN Syntha-6 Edge innehåller flera högkvalitativa proteinkällor som tillsammans bildar ett tidsutsöndrat protein i premiumklassen med hög proteintillgänglighet.

fr.269:-
4.
279:- 223:-
Triple Pro, 1 kg

Triple Pro är ett proteinpulver bestående av tre högvärdiga proteinkällor; Vassleprotein, mjölkprotein och äggviteprotein. Passar utmärkt på morgonen eller som mellanmål!

Nu: 223:-
Ord. pris 279:-
Fit & Smart Protein, 900 g

Fit & Smart Protein by Charlotte Perrelli är ett proteintillskott av högsta kvalitet speciellt utvecklat för kvinnor.

209:-

Artikel 1-35 av totalt 35.

Sortera:
Filtrera: