Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Biffprotein

Biffprotein är en av de senaste proteinkällorna att nå kosttillskottsmarknaden. Att det dröjt ända till nu har inget med bristande kvalitet att göra, tvärtom, proteinpulver som baseras på biffproteinisolat har en hög biotillgänglighet och en helt komplett aminosyraprofil.

 

Anledningen till att biffproteinisolat fått en så stor genomslagskraft på sistone är att råvarupriserna på de traditionella alternativen stigit kraftigt på sistone så till den grad att produktionskostnaderna för ett proteinpulver av biffproteinisolat nu är i stort sett likvärdiga med t.ex. vassle. Dessutom innehåller biffproteinisolat en naturligt hög koncentration av kreatin och BCAA.

Topp-5

1.
499:-
Carnivor

Biffa upp dig med Carnivor! Carnivor är ett högkvalitativt biffproteinisolat för dig som endast nöjer dig med det bästa.

499:-
2.
fr.249:-
Gold Beef Pro-Tein

Gold Beef Pro™ -Tein- Högkoncentrerat proteintillskott innehållandes bovint proteinhydrosylat. En portion ger mindre än ett gram fett och ett gram kolhydrater.

fr.249:-
Beef Protein, 900 g

Chained Nutritions Beef Protein Hardcore är ett hydrolyserat biffprotein med mycket fyllighet och krämighet. Finns i två fantastiska smaker!

229:-
4.
fr.299:-
100% Beef Concentrate

100% Beef Concentrate - Biffprotein från Scitec Nutrition av högsta kvalitet! Fantastisk smak och rikt på högvärdigt protein!

fr.299:-
Hydro Amino Peptide, 500 g

Hydro Amino Peptide från Swedish Supplements innehåller Hydro BEEF TM, ett fullvärdigt aminosyrakomplex från svenskt nötkött.

349:-

Artikel 1-7 av totalt 7.

Sortera:
Filtrera: