Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

MCT

MCT står för Medium Chain Triglycerids och är medellånga vegetabiliska fettsyror. Dessa fettsyror skiljer sig från "vanliga" fetter på så sätt att de inte lagras i kroppens fettväv. Istället sker en snabb absorbstion i magsäcken och sedan transport till lever där förbränning och energiutvinning sker.

 

MCT-fetter är ett utmärkt energitillskott för dig som tränar då det tas upp lika snabbt som kolhydrater men innehåller dubbelt så mycket energi per gram. Idrottare som använder sig av MCT kan spara på musklernas glykogenlager och på så sätt öka sin uthållighet. För dig som önskar extra energi till att träna längre är MCT det givna valet!

Topp-5

1.
129:-
MCT Oil, 500 ml

Star Nutritions MCT Oil är den perfekta produkten för den som vill ha snabb energi utan att oroa sig för fettinlagring!

129:-
Kokosolja Smaklös, 400 gram

Rawfoodshops smaklösa och ekologiska kokosfett är idealiskt för bakning, stekning och fritering. Fri från transfetter.

55:-
Raw Kokosolja Virgin, 400 gram

Ekologisk kokosolja (virgin) från Rawfoodshops som är helt fri från transfetter! Innehåller laurinsyra som hjälper till att bygga upp immunförsvaret!

79:-
Cocosa Pure Coconut Oil, 500 ml

Cocosa Pure från Soma Nordic - kokosolja att steka eller baka med. Ekologisk olja som tål hög värme och passar utmärkt till lågkolhydratsdieter som t.ex. LCHF.

78:-
Mutant Core Series MCT Oil, 946ml

MCT Oil från Mutant innehåller 100% MCT-fett från fraktionerad kokosolja! En högkoncentrerad källa till snabb energi som inte bidrar till en ökad fettinlagring!

299:-

Artikel 1-12 av totalt 12.

Sortera:
Filtrera: