Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Led & Muskelvärk

Sporter eller aktiviteter som på ett eller annat sätt omfattar ansträngande och påfrestande motion kan leda till ledproblem.

 

Diverse ämnen har förmågan att minska muskelvärk och slitage på leder vilket är fördelaktigt vid hård träning där det finns en ökad risk för skador.

 

Här har vi samlat produkter som underlättar och hjälper dig att behålla din aktiva livsstil, samtidigt som du slipper smärta.

Topp-5

Mega MSM, 100 caps

Mega MSM från Scitec Nutrition är ett effektivt kosttillskott för lindring av ledbesvär i samband med träning, innehåller 100% metylsulfonylmetan!

99:-
Linnex Stick, 50 g

Linnex Stick är ett liniment avsett att användas för lindring av muskelbesvär och i förebyggande syfte för att undvika belastningsskador.

169:-
3.
89:- 71:-
MSM Advanced Capsules, 100 Caps

MSM Advanced Powder - Maximera din återhämtning genom att optimera ledhälsan med Star Nutritions högkvalitativa MSM-tillskott!

Nu: 71:-
Ord. pris 89:-
4.
149:- 119:-
MSM Advanced Powder, 250 g

MSM Advanced Powder - Maximera din återhämtning genom att optimera ledhälsan med Star Nutritions högkvalitativa MSM-tillskott!

Nu: 119:-
Ord. pris 149:-
5.
fr.75:-
Radital Liniment

Radital Liniment - Sveriges mest köpta liniment! Dubbelverkande liniment som lokalt ökar blodgenomströmningen, minskar återhämtningstid och lindrar smärta!

fr.75:-

Artikel 1-21 av totalt 21.

Sortera:
Filtrera: