Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Kreatinblandningar

Produkter som innehåller olika typer av kreatinformer går under namnet kreatinblandningar.

Delta inte i de meningslösa debatterna om vilket kreatin som är bäst - ta dem alla! Genom att välja en kreatinblandning kan du maximera effekten av din träning

De olika kreatinformerna kompletterar varandra med sina unika egenskaper och deras samverkan bidrar till maximal styrka och prestation.

Topp-5

1.
189:-
CreaKong, 300g

Creakong från Mutant är en unik produkt som innehåller tre olika kreatinformer för maximalt upptag och effekt! Höjer prestationsförmågan och ökar muskelvolymen!

189:-
Triple Creatine Hardcore, 300 g

Triple Creatine Hardcore - Chained Nutritions senaste och mest kraftfulla kreatinprodukt. Innehåller tre olika kreatinformer för maximalt upptag och effekt.

169:-
Creatine Xplode, 500 g

Creatine Xplode är Olimp’s effektiva kreatin-"stack" bestående av inte mindre än sex olika sorters kreatin. Här finns alla former med dokumenterat god effekt!

349:-
Cell-Tech Perf, 1,4kg

Nya Cell-Tech Performance Series från Muscletech är en avancerad återhämtningsprodukt med unik formula som ökar muskelvolymen och förbättrar prestationen!

349:-
Creatine Loader, 1100 g

Creatine Loader är utvecklad för hard gainers som har svårt att bygga muskler. Creatine Loader ger snabbt ökad muskelvolym och återhämtning efter träningen.

249:-

Artikel 1-20 av totalt 20.

Sortera:
Filtrera: