Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Snabba kolhydrater

Efter ett hårt träningspass minskar kroppens lager av muskelglykogen. Inför nästa träningspass är det viktigt att återhämta musklerna samt återställa depåerna av glykogen.

 

Genom att tillsätta snabba kolhydrater efter ett träningspass ökar frisättningen av insulin och transporten av glukos in i muskeln.

 

I denna kategori hittar du dels produkter med enbart snabba kolhydrater eller kolhydratskomplex där minst en av kolhydraterna är snabb.

Topp-5

1.
fr.49:-
Malto-Flex Pure

Malto-Flex Pure från Star Nutrition - 100% snabba kolhydrater från maltodextrin. För uppladdning inför träning / tävling och snabb återhämtning.

fr.49:-
Restore, 16 tabs

Restore - Återställ vätskebalansen efter hårda och svettiga träningspass med Star Nutritions smidiga brustabletter. Elektrolyter, kolhydrater, vitaminer och mineraler.

39:-
3.
fr.259:-
Vitargo Pure

Vitargo® är en glutenfri unik patenterad kolhydrat, speciellt utvecklad för att ge effektiv inlagring av lättillgänglig muskelenergi (glykogen) i kroppen.

fr.259:-
4.
fr.35:-
Vitargo Electrolyte

Electrolyte från Vitargo innehåller snabba och lättsmälta kolhydrater i form av kornstärkelse med extatillsatta elektrolyter för en normal vätske- och mineralbalans!

fr.35:-
5.
fr.35:-
Vitargo Carboloader, Apelsin

Denna kolhydratladdare med den gigantiskt stora Vitargokolhydraten har revolutionerat området kolhydratladdning

fr.35:-

Artikel 1-23 av totalt 23.

Sortera:
Filtrera: