Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Sportdryck

 

Här finner du sportdrycker med snabba kolhydrater och elektrolyter som är utvecklade för att fylla på utmattade muskler med bränsle i form av glykogen och kompensera ansträngningsorsakad vätskeförlust med omsorgsfullt utvalda mineraler.

 

Dessa produkter passars främst konditionsidrottare då innehållet är anpassat för att uppväga den energiförlust som uppkommer vid långdistansträning.

Topp-5

NOCCO BCAA, 330 ml

NOCCO BCAA - Färdigblandad BCAA-dryck som är både socker- och kalorifri. Fantastiskt läskande smaker och ett innehåll anpassat för fitnessatleter!

25:-
2.
13:- 3.25:-
True BCAA, 330 ml

TRUE BCAA - Supergod färdigblandad BCAA-dryck. Släcker törsten utan tillsatta artificiella färgämnen, oavsett om du kör hårt på gymmet eller vill ha något läskande.

Nu: 3.25:-
Ord. pris 13:-
Restore, 16 tabs

Restore - Återställ vätskebalansen efter hårda och svettiga träningspass med Star Nutritions smidiga brustabletter. Elektrolyter, kolhydrater, vitaminer och mineraler.

39:-
4.
19.90:-
Clean Fit BCAA, 330 ml

Clean Fit från Clean Drink är en kolsyrad vitaminberikad BCAA-dryck gjord på 100% Nordiskt källvatten av högsta kvalitet!

19.90:-
5.
149:-
G Sport, 420 g

Isotonisk sportdryck innehållande en mix av kolhydrater, samt vitaminer och mineraler som är viktiga vid kondistionsträning och tävling.

149:-

Artikel 1-19 av totalt 19.

Sortera:
Filtrera: