Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Sportdryck

 

Här finner du sportdrycker med snabba kolhydrater och elektrolyter som är utvecklade för att fylla på utmattade muskler med bränsle i form av glykogen och kompensera ansträngningsorsakad vätskeförlust med omsorgsfullt utvalda mineraler.

 

Dessa produkter passars främst konditionsidrottare då innehållet är anpassat för att uppväga den energiförlust som uppkommer vid långdistansträning.

Topp-5

NOCCO BCAA, 330 ml

NOCCO BCAA - Färdigblandad BCAA-dryck som är både socker- och kalorifri. Fantastiskt läskande smaker och ett innehåll anpassat för fitnessatleter!

25:-
2.
39:- 29:-
Restore, 16 tabs

Restore - Återställ vätskebalansen efter hårda och svettiga träningspass med Star Nutritions smidiga brustabletter. Elektrolyter, kolhydrater, vitaminer och mineraler.

Nu: 29:-
Ord. pris 39:-
3.
19.90:-
Clean Fit BCAA, 330 ml

Clean Fit från Clean Drink är en kolsyrad vitaminberikad BCAA-dryck gjord på 100% Nordiskt källvatten av högsta kvalitet!

19.90:-
NOCCO FOCUS, 330 ml, Cola

NOCCO FOCUS innehåller likt originalet NOCCO BCAA aminosyror, men har tillsatt extra theanin för ökad fokus och energi! Kommer i en utsökt colasmak!

25:-
5.
22:- 13:-
True BCAA, 330 ml

TRUE BCAA - Supergod färdigblandad BCAA-dryck. Släcker törsten utan tillsatta artificiella färgämnen, oavsett om du kör hårt på gymmet eller vill ha något läskande.

Nu: 13:-
Ord. pris 22:-

Artikel 1-19 av totalt 19.

Sortera:
Filtrera: