Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Sportdryck

 

Här finner du sportdrycker med snabba kolhydrater och elektrolyter som är utvecklade för att fylla på utmattade muskler med bränsle i form av glykogen och kompensera ansträngningsorsakad vätskeförlust med omsorgsfullt utvalda mineraler.

 

Dessa produkter passars främst konditionsidrottare då innehållet är anpassat för att uppväga den energiförlust som uppkommer vid långdistansträning.

Topp-5

NOCCO BCAA, 330 ml

NOCCO BCAA - Färdigblandad BCAA-dryck som är både socker- och kalorifri. Fantastiskt läskande smaker och ett innehåll anpassat för fitnessatleter!

25:-
Restore, 16 tabs

Restore - Återställ vätskebalansen efter hårda och svettiga träningspass med Star Nutritions smidiga brustabletter. Elektrolyter, kolhydrater, vitaminer och mineraler.

39:-
Isostar Energy power tabs, 120g

Isostars Energy Power Tabs i brustablett är specielt utformad för att ge dig de bästa förutsättningar under korta och intensiva pass.

54:-
VW+ Sportdryck, 500ml, Lemon/Lime

Nästa generations sportdryck är här – framtagen i samband med Zlatan. Speciellt utvecklad för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera under träningspasset.

25:-
5.
300:- 270:-
12 x VW+ Sportdryck, 500ml, Lemon/Lime

12 x VW+ Sportdryck, 500ml, Lemon/Lime från Vitamin Well. Nästa generations sportdryck är här – framtagen i samband med Zlatan.

Nu: 270:-
Ord. pris 300:-

Artikel 1-16 av totalt 16.

Sortera:
Filtrera: