Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Proteindryck

Proteindrycker är färdiga drycker med en hög andel protein. Här finns både mjölkbaserade drycker med högvärdigt mjölkprotein samt drycker med isolerat protein och livsviktiga aminosyror.

 

Dessa proteindrycker tillför en adekvat mängd protein som behövs för muskeluppbyggnad och minskar risken att bli katabol.

 

Både före och efter träning är ett tillskott av protein viktigt för muskeluppbyggnad, detta gör att proteindrycker är ett smidigt alternativ till pulverbaserade motsvarigheter att ha i träningsväskan. Utöver detta kan drycken intas som ett mellanmål, ett gott och nyttigt sådant!

Topp-5

Best Protein Water, 375 ml

Best Protein Water från Star Nutrition är en vassleproteindryck av högsta kvalitet med hela 20 gram rent vassleproteinisolat. Fri från socker och fett!

18:-
2.
18.90:-
ProPud Protein Milkshake, 330 ml

Nu kommer ProPudsuccén som milkshake! Fantastisk smak och en extremt krämig milkshakekonsistens gör denna till en fantastisk proteindryck, dessutom är den laktosfri.

18.90:-
3.
151.20:- 136:-
8 x ProPud Protein Milkshake, 330 ml

Nu kommer ProPudsuccén som milkshake! En fantastisk smak och en extremt krämig milkshakekonsistens gör denna till en en fantastisk proteindryck.

Nu: 136:-
Ord. pris 151.20:-
Protein Coffee, 250 ml, Cafe Latte

Protein Coffee är ännu en i raden av innovationer från Reflex Nutrition – en perfekt kombination av kaffe gjort på äkta arabicabönor och 25 g högkvalitativt mjölkprotein!

22:-
5.
528:- 475:-
24 x Protein Coffee, 250 ml, Cafe Latte

Protein Coffee är ännu en i raden av innovationer från Reflex Nutrition – en perfekt kombination av kaffe gjort på äkta arabicabönor och 25 g högkvalitativt mjölkprotein!

Nu: 475:-
Ord. pris 528:-

Artikel 1-32 av totalt 32.

Sortera:
Filtrera: