Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

HMB

HMB (Beta-Hydroxy Beta-Methylbutuyrat) är en aminosyrametabolit av den essentiella och grenade aminosyran L-Leucin. L-Leucin är den aminosyra med enskilt störst effekt på stimulansen av muskelproteinsyntesen.

 

HMB och L-Leucin motverkar effektivt muskelnedbrytning och har därmed en indirekt anabol effekt.

 

HMB har egenskaper som gör att det passar vid alla typer av fysisk aktivitet, tag i samband med träning samt mellan måltider för att ge kroppen optimala förutsättningar för återhämtning och vävnadsreparation.

Topp-5

Clear Muscle, 168 liquid caps

Clear Muscle - Ny på marknaden! Muscletechs Clear Muscle är en unik och innovativ muskelbyggare på HMB i fri form! Maximera din muskeluppbyggnad med brutal effektivitet!

699:-
HMB, 120 XL-kapslar

XL kapslar med 750mg HMB per kapsel.

149:-
3.
fr.269:-
HMB Mega Caps

Olimp's HMB Mega Caps är ett högdoserat och högkoncentrerat tillskott innehållandes β-hydroxy β-metylbutyrat, en metabolit av den erkänt anabola aminosyran L-Leucin!

fr.269:-
4.
596:- 449:-
HMB XL-caps Flerpack, 480 caps

4 x HMB XL-caps, 120 caps: en metabolit av den essentiella grenade aminosyran leucin. HMB absorberas snabbt och fungerar som värdefullt byggmaterial till muskelfibrerna!

Nu: 449:-
Ord. pris 596:-
HMBolon, 300 caps

HMBolonX från Olimp Sports Nutrition är en potent muskelökningsprodukt som innehåller en kombination av kalciumbundet HMB, arginin AAKG och kreatinmalat!

439:-

Artikel 1-5 av totalt 5.

Sortera:
Filtrera: