Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Beta-alanin

Beta-alanin är en aminosyra som vanligen ingår i formulan på prestationshöjare av olika slag.

 

Att just Beta-alanin är återkommande i produkter från den kategorin är ingen slump. Beta-Alanin är nämligen en viktig komponent i bildandet av ämnet karnosin och just karnosin innehar egenskaper som medverkar till en ökad muskeluthållighet.

 

Ett utmärkande kännetecken för Beta-alanin är att det efter intag kan framkalla en stickande känsla i huden. Vissa gillar stickningarna mer än andra men vi kan lugna alla som oroar sig genom att meddela att de är helt ofarliga.

Topp-5

Beta-alanin, 500 g

Beta-alanine reducerar mjölksyraansamlingar i musklerna under träning och ökar därigenom uthålligheten.

199:-
Beta-Alanine Xplode, 420 g, Orange

Beta-Alanine Xplode från Olimp Sport Nutrition är en stimulansfri prestationshöjare som sammanför de potenta ingredienserna beta-alanin, kreatin och vitamin B6!

299:-
Beta Alanine Carno Rush, 80 Mega Tabs

Beta-Alanine Carno Rush från Olimp är en dokumenterat säker och effektiv prestationshöjare som ger förbättrad uthållighet genom att höja din mjölksyratröskel!

119:-
Beta Alanin, 400 g

Fairings Beta-alanin, för dig som vill kunna pressa dig det där lilla extra för att nå dina mål. Ett kosttillskott användbart för idrottare oavsett tävlingsdisciplin.

318:-
Beta-Alanin, 500 g

Beta-Alanin från det tyska kvaltitetsvarumärket IronMaxx innehåller 100% beta alanin, en aminosyra som motverkar mjölksyra och muskeltrötthet!

379:-

Artikel 1-8 av totalt 8.

Sortera:
Filtrera: