Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 119 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Grymt tryck!
Kundbetyg
Funkade rätt nice
Kundbetyg
jag köpte denna stor köp för några månader sen och är snart på sista påsen det funkar jätte bra för mig om jag blandar med mjölk, ägg, kakao och gainer pro choklad smak

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

Skopa
Skopa

50 ml skopa till Star Nutritions pulverprodukter

1:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

<
>

Gainer Pro BIG BUY, 12 kg

24%
rabatt
869:-1137:-
X


Pris per kg: 72.42:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: SET0003
BIG BUY: 3 x Gainer Pro, 4 kg.

Köp fler spara mer, generös volymrabatt för dig som gör stora inköp! Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

-Priset gäller samtliga smakalternativ! Blanda gärna, omväxling förnöjer!

Läs mer om produkten här:


Gainer Pro

Gainer Pro® är en återhämtningsprodukt som ger dig allt du behöver för maximal viktökning, energiinlagring, muskelutveckling och återhämtning!

  • För maximal viktökning och muskelvolym
  • Förbättrar återhämtningsprocessen
  • Fri från artificiella sötningsmedel
  • Låg laktoshalt

Gainer Pro innehåller 67% kolhydrater och 24% vassleprotein, är lättblandad och har ett snabbt upptag i musklerna.

Att höja kaloriintaget i sin vardagliga kost är ett måste för att öka i vikt och muskler. Detta åstadkoms på ett enkelt och praktiskt sätt genom att inta en eller ett par doseringar av en gainer i stil med Gainer Pro, som dessutom är fri från artificiella sötningsmedel och har en låg laktoshalt (2%).

Star Nutrition Gainer Pro är produkten för dig som vill gå upp i vikt genom att öka den kvalitativa muskelmassan. Tillskottet passar även dig som idrottar och förbrukar mycket energi.

Star Nutrition Gainer Pro innehåller snabba och långsamma kolhydrater, snabbt protein av högsta klass samt naturligt förekommande vitaminer och mineraler - en kombination som gör att du får ut det mesta möjliga av din träning.

Kolhydraternas uppgift är att snabbt fylla på energidepåerna i musklerna för att radikalt förhindra överträning och muskelnedbrytning. Proteinerna innehåller stora mängder av de viktiga grenade aminosyrorna (BCAA), som stimulerar kroppens utsöndring av tillväxthormon.

Protein är byggstenarna som behövs för ökad muskelmassa. Vitaminerna och mineralerna ser till att kroppens tillväxtfunktioner fungerar maximalt.

Star Nutrition Gainer Pro har en sammansättning som har gjort den till Nordens mest sålda gainer, inte bara inom kraftsport utan inom all typ av idrott.

Skopa ingår ej, denna lägger du till kostnadsfritt i kassan.

Doseringsanvisning: Blanda 90-120 g (1,5-2 dl) med vatten eller mjölk omedelbart efter ett träningspass eller som mellanmål vid fysiskt krävande aktivitet.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 Per portion
Fett: 1,8 gr
Protein: 22 gr
Storlek: 12 kg
Kalorier: 348 kcal
Kolhydrater: 60 gr