Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9919-035r

FireUp, 250 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


HYPERCONCENTRATED PRE-TRAINING AMPLIFIER!

Spännande nyhet från ett nytt varumärke! Medlab Sports är en uppstickare i branschen som direkt visar var skåpet ska stå med sin hyperkoncentrerade prestationshöjare FIREUP! En helt socker- och aspartamfri PWO som som ger dig en rejäl energikick innan träningspasset!

  • Hyperkoncentrerad, mest energi per skopa
  • Helt fri från socker och aspartam!
  • Flera goda smaker!

Den unika blandningen av olika potenta ingredienser i FIREUP är omsorgsfullt sammansatt med hänsyn till den absolut senaste forskningen när det gäller prestationshöjande kosttillskott. Slutresultatet är en säker och effektiv produkt utan oönskade bieffekter!

FIREUP innehåller ett brett spektra av både vitaminer och mineraler som tillsammans verkar för ett bättre upptag av produktens aktiva ingredienser och för en ökad frisättning av insulin! FIREUP innehåller dessutom inte mindre än 3 olika kreatinformer som förbättrar din prestation både explosivt och uthållighetsmässigt! Kombinationen av L-Citrullin och L-Arginin är en oslagbar pumpsynergi som ger dig ett rejält intramuskulärt tryck samtidigt som förekomsten av Beta Alanin effektivt motverkar mjölksyra! För att stimulera det centrala nervsystemet och ge dig en i det närmaste obegränsad tillgång till energi under ditt träningspass innehåller varje portion en hög dos koffein!

Rekommenderad dosering: Börja med en halv portion, ½ skopa (2,75 g) blandat med ca. 1,5 dl vatten, för att avgöra din individuella tolerans. Tag ca. 30 minuter innan fysisk aktivitet. Vid behov kan du höja doseringen till 1 skopa (5,55 g) blandat med ca 3 dl vatten. För bästa effekt skall produkten intas på tom mage. Använd endast på träningsdagar. Använd produkten under maximalt 2 månader följt av ett uppehåll som är minst hälften så långt som perioden du använt den regelbundet. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om 1,5 skopa per 24-timmarsperiod. 

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.


Omdömen

Antal 59 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Första PWOn jag själv köpt. Tar den 15-30 min innan träning, den gör precis den ska. Jag får dock två väldigt roliga bieffekter den första är att mina händer skakar som om jag skulle haft parkinsons och den andra är att jag börjar stamma vilket jag aldrig gjort förut.
Kundbetyg
Riktigt bra! Beställ hem ett lager innan denna produkt också blir olaglig..
Kundbetyg
Skitbraaaaaa!!!!!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

2 x Caffeine 200 mg, 100 tabs
2 x Caffeine 200 mg, 100 tabs

Caffeine 200 - Med koffein som har visat sig öka fettförbränningen, maximera energinivån, öka prestationsnivån vid aerob och anaerob träning. Nu 2 för 1!

Nu: 79:-
Ord. pris 158:-

Instagram

#fireup