Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6576-01-12r

Bolt Hardcore, 1125 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 310.22:-

Delbetala


Bolt Hardcore från Chained Nutrition är en avancerad återhämtningsformula med uteslutande kvalitetsråvaror i form av Vitargo, Creapure, Optipep och Palatinos!

  • Endast 149kcal/dosering
  • 36% hydrolyserat vassleprotein
  • Hög halt peptider från Optipep™
  • Naturligt hög koncentration BCAA
  • 2500mg Creapure™ per dosering
  • 45% kolhydrater i form av Vitargo™ och Palatinos™

Bolt Hardcore är en unik och påkostad kvalitetsprodukt som saknar motstycke på dagens kosttillskottsmarknad. Den innehåller precis de näringsämnen kroppen behöver efter hård träning för att återhämta sig på bästa och snabbast möjliga sätt!

Kombinationen av de patenterade och kvalitetssäkrade råvarorna Optipep™, Vitargo™, Creapure™ och Palatinos™ gör Anabolic Bolt till en produkt i täten bland återhämtningsprodukter för den medvetna atleten som kräver det där lilla extra!

Anabolic Bolt innehåller alltså inga billiga utfyllnadsmedel utan endast ingredienser med dokumenterat positiva effekter på återhämtning efter träning, uppbyggnad av muskelmassa och bevarad prestationsförmåga under tuffa träningsperioder.

Bolt innehåller hydrolyserat vassleprotein (Optipep™) i kombination med lättdigererade kolhydrater och kreatin monohydrat. Det förspjälkade proteinkedjorna förser kroppen med di- och tripeptider som absorberas snabbare än naturligt vassleprotein. Kolhydraterna i Bolt absorberas fullständigt i kroppens glykogendepåer där de fyller på energidepåerna efter träningen. Kreatinet i Bolt fyller på musklernas depåer av kreatinfosfat. Kreatin är ett naturligt ämne som är prestationsökande vid intensiv högrepetativ träning som utförs under kort tid.

Rekommenderad dosering: 1 dl (45 g pulver) blandas med 2,5 dl vatten och intas direkt efter träning.

 

Information: Detta är ett pulver innehållandes protein, kolhydrater och kreatin för återhämtning och uppbyggnad av muskelmassa.

Allergener: Innehåller mjölk och sojalecitin


Omdömen

Antal 27 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Funkar bra för mig. Bra återhämtning och smakar betydligt bättre än Whey vilket gör att det går ner lättare för mig.
Kundbetyg
Sjukt najs för att ''ladda om'' kroppen. Känner att energin kommer tillbaka mycket snabbare och ger mer än att ta bara protein (+käk alltså). Slipper även tjockhetskänslan som efter en Gainer. Testade vattenmelon och gillade smaken starkt, den va lite härligt annorlunda. Rekomenderas.
Kundbetyg
Inget att klaga på här! Upplever bättre återhämtning jämfört med innan när jag inte tog några tillskott alls. Peach passion smakar riktigt bra dessutom.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#bolthardcore