Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 36 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Riktigt bra produkt! Jag känner att jag återhämtar mig mycket snabbare sen jag började med denna. Jag använder smaken Orange och den är helt okej.
Kundbetyg
Peach passion är asgod! Denna produkt gör jobbet. Men skulle nog vilja ha lite mer protein/ portion!
Kundbetyg
Provade peach/passion idag för första gången. Jag säger bara: fick nästan en chock så god den var! Den fungerar säkert också såklart med allt bra som finns i den. 5 stjärnor :)

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Gymgrossisten T-shirt, Athlete, Herr
Gymgrossisten T-shirt, Athlete, Herr

Gymgrossisten T-shirt, Athlete - Supersnygg t-shirt i fräsch, stilren design från Gymgrossisten! Given vinnare för dig som vill träna med stil!

149:-

<
>

Bolt Hardcore, 1125 g


X


Pris per kg: 310.22:-    
Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 6576-01-12r
Bolt Hardcore från Chained Nutrition har en avancerad återhämtningsformula med uteslutande kvalitetsråvaror: Vitargo, Creapure, Optipep och Palatinos!

  • Endast 149 kcal/dosering.
  • 36 % hydrolyserat vassleprotein.
  • Hög halt peptider från Optipep™.
  • Naturligt hög koncentration BCAA.
  • 2500mg Creapure™ per dosering.
  • 45% kolhydrater i form av Vitargo™ och Palatinos™.

Bolt Hardcore är en unik och påkostad kvalitetsprodukt som saknar motstycke på dagens kosttillskottsmarknad. Den innehåller precis de näringsämnen kroppen behöver efter hård träning för att återhämta sig på bästa och snabbast möjliga sätt!

Kombinationen av de patenterade och kvalitetssäkrade råvarorna Optipep™, Vitargo™, Creapure™ och Palatinos™ gör Anabolic Bolt till en produkt för den medvetna atleten som kräver det där lilla extra.

Anabolic Bolt innehåller alltså inga billiga utfyllnadsmedel utan endast ingredienser med dokumenterat positiva effekter på återhämtning efter träning, uppbyggnad av muskelmassa och bevarad prestationsförmåga under tuffa träningsperioder.

Bolt innehåller hydrolyserat vassleprotein (Optipep™) i kombination med lättdigererade kolhydrater och kreatin monohydrat. Det förspjälkade proteinkedjorna förser kroppen med di- och tripeptider som absorberas snabbare än naturligt vassleprotein. Kolhydraterna i Bolt absorberas fullständigt i kroppens glykogendepåer där de fyller på energidepåerna efter träningen. Kreatinet i Bolt fyller på musklernas depåer av kreatinfosfat. Kreatin är ett naturligt ämne som är prestationsökande vid intensiv högrepetativ träning som utförs under kort tid.

Rekommenderad dosering: 1 dl (45 g pulver) blandas med 2,5 dl vatten och intas direkt efter träning.

Information: Detta är ett pulver som innehåller protein, kolhydrater och kreatin för återhämtning och uppbyggnad av muskelmassa.

Allergener: Innehåller mjölk och sojalecitin.