Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6576-01-12r

Bolt Hardcore, 1125 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 310.22:-

Delbetala


Bolt Hardcore från Chained Nutrition är en avancerad återhämtningsformula med uteslutande kvalitetsråvaror i form av Vitargo, Creapure, Optipep och Palatinos!

  • Endast 149kcal/dosering
  • 36% hydrolyserat vassleprotein
  • Hög halt peptider från Optipep™
  • Naturligt hög koncentration BCAA
  • 2500mg Creapure™ per dosering
  • 45% kolhydrater i form av Vitargo™ och Palatinos™

Bolt Hardcore är en unik och påkostad kvalitetsprodukt som saknar motstycke på dagens kosttillskottsmarknad. Den innehåller precis de näringsämnen kroppen behöver efter hård träning för att återhämta sig på bästa och snabbast möjliga sätt!

Kombinationen av de patenterade och kvalitetssäkrade råvarorna Optipep™, Vitargo™, Creapure™ och Palatinos™ gör Anabolic Bolt till en produkt i täten bland återhämtningsprodukter för den medvetna atleten som kräver det där lilla extra!

Anabolic Bolt innehåller alltså inga billiga utfyllnadsmedel utan endast ingredienser med dokumenterat positiva effekter på återhämtning efter träning, uppbyggnad av muskelmassa och bevarad prestationsförmåga under tuffa träningsperioder.

Bolt innehåller hydrolyserat vassleprotein (Optipep™) i kombination med lättdigererade kolhydrater och kreatin monohydrat. Det förspjälkade proteinkedjorna förser kroppen med di- och tripeptider som absorberas snabbare än naturligt vassleprotein. Kolhydraterna i Bolt absorberas fullständigt i kroppens glykogendepåer där de fyller på energidepåerna efter träningen. Kreatinet i Bolt fyller på musklernas depåer av kreatinfosfat. Kreatin är ett naturligt ämne som är prestationsökande vid intensiv högrepetativ träning som utförs under kort tid.

Rekommenderad dosering: 1 dl (45 g pulver) blandas med 2,5 dl vatten och intas direkt efter träning.

 

Information: Detta är ett pulver innehållandes protein, kolhydrater och kreatin för återhämtning och uppbyggnad av muskelmassa.

Allergener: Innehåller mjölk och sojalecitin

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 21 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
God smak och blandade sig sjukt lätt. Glömde filtret hemma men fortfarande 100% blandad efter några skakningar. Kan inte säga något om funktion än.
Kundbetyg
Kan säga att jag har märkt jätte stor skillnad efter gymmet att jag är verkligen utvilad! Jämfört med när jag hade min träning period förra året! Peach passion smakade blä först men nu efter några gånger man har tryckt sig i skiten är den underbar!!
Kundbetyg
Så fantastiskt god! (melon). Den smakar, luktar och lockar en som riktigt fina meloner gör! ) Vill nästan ta den så fort jag vaknar, jag saknar den, lägger in fler träningspass bara för att få känna effekten av den. Jag blir pigg direkt och kan efter bara några minuter slänga mig på golvet och leka med min 9 månaders dotter. Riktigt köpvärd!

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#bolthardcore