Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 78 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Det är en perfekt produkt! Har faktiskt rekommenderat den för mina vänner och bekanta som brukar träna flera pass i veckan. Produkten är bra under s.k. ''deff-perioder'' när jag försöker att gå ner i vikt. Har inte upplevt några biverkningar eller liknande. Produkten har även fungerat bra som energi boost. Jag skulle dock inte rekommendera att ta fler än 2-3 piller per intag. Det är bättre att följa instruktionerna på burken. Den enda nackdelen är för högt pris. Oftast behöver jag två burkar, 2X120 caps, vilka kostar ca 700 kr. Jag skulle kunna tänka mig köpa två för typ 450-550 kr. Sådana rabatter finns sällan på denna produkt!
Kundbetyg
Jag är riktigt nöjd. Min energi är helt galen efter en tablett, jag tar en vid 13 och eftersom jag varit så uppe i varv så är jag ganska trött på kvällen och somnar snabbt och skönt. Jag köpte ett good balance armband i samma veva. Grym kombo! Kommer köpa dom på rullande band
Kundbetyg
Jo den här ger den effekt som dom påstår... känner mig taggad hela tiden, men det ända som är jobbigt att hjärtat slår i 180.. jag undrar kan hjärtat bli förstorat av dessa? Jag har gått ner 23 kg på 6mån men dock haft en diet och ätit nyttigare. . Så bra kombination med rätt diet och röra på sig desto bättre effekt. Kommer beställa igen

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

24 x 50% Protein Bar, 50 g
24 x 50% Protein Bar, 50 g

50% Protein Bar från Multipower är en supergod proteinbar som ger dig hela 25 g protein per bar. Otroligt bra smak och hög proteinhalt!

Nu: 475:-
Ord. pris 528:-

<
>

Black Burn, 120 caps

Pris per 100 g: 453.25:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: 9968-261
 Fat Burner Of The Year 2011

Black Burn från Stacker2Europe är en högkoncentrerad och effektiv produkt för fettförbränning. Stimulerar flera av kroppens viktminskningsmekanismer på en och samma gång.

Stacker2Europes fettförbränningsprodukter har i över tio år hjälpt människor att bränna fett och gå ner i vikt. Nu har Stacker tagit steget längre och utvecklat en fettförbrännare för bodybuilders.

  • Den kraftfullaste fettförbrännaren på marknaden.
  • Ökar den basala ämnesomsättningen.
  • Ger energi och piggar upp.
  • Motverkar hunger.

Doseringsanvisning: Tag 1-2 kapslar tre gånger dagligen, 30-60 minuter innan större måltider. Vänta minst fyra timmar mellan intagen. Black Burn innehåller ämnen med vätskedrivande effekt, se till att ditt vätskeintag är tillräckligt vid konsumtion. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om sex kapslar per 24-timmarsperiod.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.