Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-43%
rabatt
<
>
Art.nr. 9968-261

Black Burn, 120 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Favoriter på kampanj!
Kampanjen slutar
2015-03-25

199:-349:-
Pris per 100 g: 258.44:-

Delbetala

50:-/mån


 Fat Burner Of The Year 2011

Stacker2Europe`s fettförbränningsprodukter har i över 10 år hjälpt människor att bränna fett och gå ner i vikt. Nu har utvecklingen av Stacker tagit steget längre och tagit fram en fettförbrännare som är något utöver det vanliga!

  • Den kraftfullaste fettförbrännaren på marknaden
  • Främjar ökning av den basala ämnesomsättningen
  • Ger energi och motverkar hunger

Doseringsanvisning: Tag 1-2 kapslar 3 gånger dagligen, 30-60 minuter innan större måltider.Vänta minst 4 timmar mellan intagen. Black Burn innehåller ämnen med en vätskedrivande effekt, tillse att ditt vätskeintag är tillräckligt vid konsumtion. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om 6 kapslar per 24-timmarsperiod.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Omdömen

Antal 65 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Jo den här ger den effekt som dom påstår... känner mig taggad hela tiden, men det ända som är jobbigt att hjärtat slår i 180.. jag undrar kan hjärtat bli förstorat av dessa? Jag har gått ner 23 kg på 6mån men dock haft en diet och ätit nyttigare. . Så bra kombination med rätt diet och röra på sig desto bättre effekt. Kommer beställa igen
Kundbetyg
5/5 utan tvekan, kört med dessa i två säsonger nu och håller vad som lovas. Mirakelpiller finns inte, men ta två kapslar en timme innan måltid så minskar aptiten. Fettsnål mat och kalorisnål tillsammans med dessa funkar klockrent! 200g kyckling, 60g ris och 60g broccolli 2ggr om dagen, och frukost givetvis, har tappat närmare 10kg. Men det är pga dieten, inte tabletterna! Däremot hjälper dom en att ta sig igenom måltider och sötsug, plus att man blir pigg! Bra skit helt enkelt!
Kundbetyg
WOW! vilken enrgi man får av dessa tabletter, riktigt läskig,, stor skillnad man får under1 timme. De som gjorde att att jag ogillade dom lite att ajg fick illamående av dom och hög hjärtfrekvensk , men de positiva att jag tappade sötsuget hellt. Men nästa värt att mår illa lite och har hjäklappning för dessa var verkligen SUPER:

Andra köpte även

24 x Celsius, 355 ml
24 x Celsius, 355 ml

24 x Celsius - Storpack med superpopulära energidrycken Celsius! Läskande, törstsläckande och energigivande!

Nu: 432:-
Ord. pris 528:-

Instagram

#blackburn