Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9968-261

Black Burn, 120 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


349:-
Pris per 100 g: 453.25:-

Delbetala

50:-/mån


 Fat Burner Of The Year 2011

Black Burn från Stacker2Europe är en högkoncentrerad och effektiv produkt för fettförbränning. Stimulerar flera av kroppens viktminskningsmekanismer på en och samma gång.

Stacker2Europes fettförbränningsprodukter har i över tio år hjälpt människor att bränna fett och gå ner i vikt. Nu har Stacker tagit steget längre och utvecklat en fettförbrännare för bodybuilders.

  • Den kraftfullaste fettförbrännaren på marknaden.
  • Ökar den basala ämnesomsättningen.
  • Ger energi och piggar upp.
  • Motverkar hunger.

Doseringsanvisning: Tag 1-2 kapslar tre gånger dagligen, 30-60 minuter innan större måltider. Vänta minst fyra timmar mellan intagen. Black Burn innehåller ämnen med vätskedrivande effekt, se till att ditt vätskeintag är tillräckligt vid konsumtion. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om sex kapslar per 24-timmarsperiod.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.


Omdömen

Antal 68 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Jag är riktigt nöjd. Min energi är helt galen efter en tablett, jag tar en vid 13 och eftersom jag varit så uppe i varv så är jag ganska trött på kvällen och somnar snabbt och skönt. Jag köpte ett good balance armband i samma veva. Grym kombo! Kommer köpa dom på rullande band
Kundbetyg
Jo den här ger den effekt som dom påstår... känner mig taggad hela tiden, men det ända som är jobbigt att hjärtat slår i 180.. jag undrar kan hjärtat bli förstorat av dessa? Jag har gått ner 23 kg på 6mån men dock haft en diet och ätit nyttigare. . Så bra kombination med rätt diet och röra på sig desto bättre effekt. Kommer beställa igen
Kundbetyg
5/5 utan tvekan, kört med dessa i två säsonger nu och håller vad som lovas. Mirakelpiller finns inte, men ta två kapslar en timme innan måltid så minskar aptiten. Fettsnål mat och kalorisnål tillsammans med dessa funkar klockrent! 200g kyckling, 60g ris och 60g broccolli 2ggr om dagen, och frukost givetvis, har tappat närmare 10kg. Men det är pga dieten, inte tabletterna! Däremot hjälper dom en att ta sig igenom måltider och sötsug, plus att man blir pigg! Bra skit helt enkelt!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Goodlife, 50 g x 15, BOX
Goodlife, 50 g x 15, BOX

Goodlife är såväl god som nyttig och har till skillnad från andra proteinbars en väldigt angenäm konsistens. Varje bar ger 190 kcal, 16 g protein och 20 g kolhydrater!

Nu: 98:-
Ord. pris 195:-

Instagram

#blackburn