Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-20%
rabatt
<
>
Art.nr. 9968-261

Black Burn, 120 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Säsongens starkaste kampanjer!
Kampanjen slutar
2014-12-30

279:-349:-
Pris per 100 g: 362.34:-

Delbetala

50 :-/mån


 Fat Burner Of The Year 2011

Stacker2Europe`s fettförbränningsprodukter har i över 10 år hjälpt människor att bränna fett och gå ner i vikt. Nu har utvecklingen av Stacker tagit steget längre och tagit fram en fettförbrännare för Body Builders!

  • Den kraftfullaste fettförbrännaren på marknaden
  • Extrem ökning av den basala ämnesomsättningen
  • Ger energi och motverkar hunger
  • Få fram magrutorna

Rekommenderad dosering: Tag 1-2 kapslar 3 gånger dagligen, 30-60 minuter innan större måltider.Vänta minst 4 timmar mellan intagen. Black Burn innehåller ämnen med en vätskedrivande effekt, tillse att ditt vätskeintag är tillräckligt vid konsumtion. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om 6 kapslar per 24-timmarsperiod.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Doseringen bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för barn.

Denna produkt bör ej tas av personer som testas för dopning. 
Produkten innehåller ämnen i låg mängd som omfattas av WADA och som kan medföra positivt dopningssvar. 
Gymgrossisten säljer inga enligt lag förbjudna ämnen.
 
Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 64 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
5/5 utan tvekan, kört med dessa i två säsonger nu och håller vad som lovas. Mirakelpiller finns inte, men ta två kapslar en timme innan måltid så minskar aptiten. Fettsnål mat och kalorisnål tillsammans med dessa funkar klockrent! 200g kyckling, 60g ris och 60g broccolli 2ggr om dagen, och frukost givetvis, har tappat närmare 10kg. Men det är pga dieten, inte tabletterna! Däremot hjälper dom en att ta sig igenom måltider och sötsug, plus att man blir pigg! Bra skit helt enkelt!
Kundbetyg
WOW! vilken enrgi man får av dessa tabletter, riktigt läskig,, stor skillnad man får under1 timme. De som gjorde att att jag ogillade dom lite att ajg fick illamående av dom och hög hjärtfrekvensk , men de positiva att jag tappade sötsuget hellt. Men nästa värt att mår illa lite och har hjäklappning för dessa var verkligen SUPER:
Kundbetyg
Jag började ta dessa tabletter för några månader sen då jag tränade hårt och tyckte de gav mig lite extra energi och så men inge häpnadsväckande.. efter att jag blev sjuk o slutade träna lika hårt började jag ta tabletterna igen eftersom jag hade en halv burk kvar och med samma effekt! Känner mig piggare och aptiten har minskat enormt! Jag har med hjälp av dessa förlorat fett asså till o me utan att träna, för mig funkar dom!!

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#blackburn