Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod
-20%
rabatt
<
>
Art.nr. 9968-261

Black Burn, 120 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Säsongens starkaste kampanjer!
Kampanjen slutar
2014-06-25, 10:00

279:-349:-
Pris per 100 g: 362.34:-

Delbetala

50 :-/mån


 Fat Burner Of The Year 2011

Stackers fettförbränningsprodukter har i över 10 år hjälpt människor att bränna fett och gå ner i vikt. Nu har utvecklingen av Stacker tagit steget längre och tagit fram en fettförbrännare för Body Builders!

  • Den kraftfullaste fettförbrännaren på marknaden
  • Extrem ökning av den basala ämnesomsättningen
  • Ger energi och motverkar hunger
  • Få fram magrutorna

Rekommenderad dosering: Tag 1-2 kapslar 3 gånger dagligen, 30-60 minuter innan större måltider.Vänta minst 4 timmar mellan intagen. Black Burn innehåller ämnen med en vätskedrivande effekt, tillse att ditt vätskeintag är tillräckligt vid konsumtion. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om 6 kapslar per 24-timmarsperiod.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Doseringen bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för barn.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 60 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Jag började ta dessa tabletter för några månader sen då jag tränade hårt och tyckte de gav mig lite extra energi och så men inge häpnadsväckande.. efter att jag blev sjuk o slutade träna lika hårt började jag ta tabletterna igen eftersom jag hade en halv burk kvar och med samma effekt! Känner mig piggare och aptiten har minskat enormt! Jag har med hjälp av dessa förlorat fett asså till o me utan att träna, för mig funkar dom!!
Kundbetyg
Testat Black burn i 2 veckor nu! Märker ingen effekt alls av dessa piller! Tränar cardio 5 gånger i veckan. Ät mindre kalorier och träna mer är det enda som funkar för effektiv viktminskning!
Kundbetyg
Tog två kapslar för en timme sedan (innan frukost) då jag aldrig ätit dessa så började jag med en. Kände ingenting och ökade dosen efter 30 minuter. Kände fortfarande ingenting. Men när jag reste mig upp från soffan, DÅ kände jag att de kickat in! Känner mig oerhört pigg och jag är lite smått snurrig, men på ett bra sätt. En positiv reaktion på den första omgången alltså! Kommer fortsätta med 2 kapslar innan större måltid. Då jag är en stor kaffedrickare och testat andra fettförbrännare så är jag oerhört tålig. Annars ska man nog köra igång med en kapsel i taget om man ex. är känslig mot koffein och inte testat så mycket fettförbrännare.

Andra köpte även

Star-Bar, 55 g x 12, BOX
Star-Bar, 55 g x 12, BOX

Den enda baren du någonsin kommer att behöva! Star Bar har en unik sammansättning som består av mycket lite fett och kolhydrater. Innehåller 20 g fullvärdigt protein.

Nu: 149:-
Ord. pris 192:-

Instagram

#blackburn