Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-30%
rabatt
<
>
Art.nr. 5533-003

Beta-alanine, 500 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Kampanjen slutar
2014-11-25

139:-199:-
Pris per kg: 278:-

Delbetala

50 :-/mån


Höjer mjölksyratröskeln så att du kan träna hårdare utan att begränsas av svidande och stumma muskler!

  • Minskar ansamlingar av mjölksyra.
  • Upprätthåller rätt PH. 
  • Ökar maxkapaciteten.

Beta-alanine är en aminosyra som behövs för att upprätthålla nivåerna av karosin i musklerna. Karosin är ett naturligt ämne vars uppgift är att buffra mjölksyra och upprätthålla rätt pH-balans för optimalt muskelarbete. Tillskott av beta-alanine optimerar nivåerna av karosin och minska ansamlingar av mjölksyra i musklerna under träningen, vilket ökar maxkapaciteten och fördröjer tiden till utmattning.

Beta-alanine är perfekt för idrottare som vill höja sin mjölksyratröskel.

Doseringsinstruktioner: ½ skopa (3,2g) 1-2ggr/dag, intas på tom mage. Blanda med vatten.

Information: Vissa individer får hudrådnad och stickningar i huden av beta-alanine. Denna effekt kan upplevas som obehaglig, den är dock ofarlig och snabbt övergående. Om du upplever hudrådnad eller stickningar bör du minska dina doseringar beta-alanin.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 10 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
En väldigt bra och stark produkt som verkligen ger mig mycket stickningar, mjölksyran kommer senare. Billig och mycket bra.
Kundbetyg
Jättebra produkt enligt mig, jag har dock inte problemet med stickningar, kan känna stickningarna i läpparna när jag tagit det, men det händer väldigt sällan! Blandar mitt beta med kreatin, och jag ökar i styrka dramatiskt. Då med rätt mat och sömn såklart, men det är ett billigt och bra tillskott! Rekommenderar starkt!
Kundbetyg
Intressant och höra att folk gnäller på stickningarna. Stickningarna är det man är ute efter. Är som att säga att man vill ha effekten men ändå inte. Produkten är grymt bra, älskar känslan och mjölksyran smyger sig inte på mig lika mycket. Funkar lika bra vid styrketräning och cardio såsom spinning t.ex. Blanda beta-alanine med creatine 30min innan passet och du får ett träningspass bortom dina förväntningar..!

Fler bra alternativ

Beta-Alanin, 500 g
Beta-Alanin, 500 g

Beta-Alanin från det tyska kvaltitetsvarumärket IronMaxx innehåller 100% beta alanin, en aminosyra som motverkar mjölksyra och muskeltrötthet!

379:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#betaalanine