Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 19 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Ingen mirakelprodukt direkt, den gör vad den ska och är billig. Tillsätter den i min pwo och får en extra skjuts i mina träningspass, speciellt de pass då jag kör högrepare.
Kundbetyg
Får stickningar i handen men i love it på ett konstigt sätt :) orkar mer så jag ger en 5 ?
Kundbetyg
sjukt billig, inte ens en krona per serving och gör precis vad den ska. får lite stickningar men inget man känner av speciellt mycket. märker att jag orkar några fler reps och inte blir lika utmattad. kreatin och beta-alanin är dom enda två kosttillskotten som har forsking på att dom faktist fungerar!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

Beta-Alanin, 500 g
Beta-Alanin, 500 g

Beta-Alanin från det tyska kvaltitetsvarumärket IronMaxx innehåller 100% beta alanin, en aminosyra som motverkar mjölksyra och muskeltrötthet!

379:-

Andra köpte även

Creatine Monohydrate BIG BUY, 2 kg
Creatine Monohydrate BIG BUY, 2 kg

4 x Creatine Monohydrate, 500 g: Dokumenterat säker och effektiv naturlig prestationshöjare som används av idrottsmän på alla nivåer i nästan alla idrotter världen över.

Nu: 277:-
Ord. pris 396:-

<
>

Beta-alanin, 500 g

Pris per kg: 398:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: 5533-003
Höjer mjölksyratröskeln så att du kan träna hårdare utan att begränsas av svidande och stumma muskler!

  • Minskar ansamlingar av mjölksyra.
  • Upprätthåller rätt PH. 
  • Ökar maxkapaciteten.

Beta-alanine är en aminosyra som behövs för att upprätthålla nivåerna av karosin i musklerna. Karosin är ett naturligt ämne vars uppgift är att buffra mjölksyra och upprätthålla rätt pH-balans för optimalt muskelarbete. Tillskott av beta-alanine optimerar nivåerna av karosin och minska ansamlingar av mjölksyra i musklerna under träningen, vilket ökar maxkapaciteten och fördröjer tiden till utmattning.

Beta-alanine är perfekt för idrottare som vill höja sin mjölksyratröskel.

Doseringsinstruktioner: ½ skopa (3,2g) 1-2ggr/dag, intas på tom mage. Blanda med vatten.

Information: Vissa individer får hudrådnad och stickningar i huden av beta-alanine. Denna effekt kan upplevas som obehaglig, den är dock ofarlig och snabbt övergående. Om du upplever hudrådnad eller stickningar bör du minska dina doseringar beta-alanin.