Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 62 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Verkar som att en del som lämnat omdömen inte vet vad aminosyrorna gör och är tillför, jag är ingen expert men har ändå läst en stor masterkurs inom anatomi så har en hyfsad bra förståelse. aminosyror är i stora drag protein som omvandlat till de olika aminosyror som kroppen behöver för att återuppbygga muskler och dvs andra funktioner. så i början så åt man mycket kyckling för att få i sig protein, fast med endast 25g protein per 100g så behövde man äta en hel del kyckling för att få i sig den mängd protein som kroppen behövde, och dessa är inte de snabbaste proteinet för kroppen att ta upp. men sen kom protein pulver så istället för att käka massvis med kyckling kunde man blanda ut några skopor nästan 100% protein som kroppen kunde ta upp snabbt. men sen så är det så proteinet måste omvandlas till aminosyror i kroppen vilket tar lite tid, och det är ju inte bra man äter ju efter träning för att förhindra att muskelnedbrytningen fortsätter och att muskeluppbyggnaden påbörjas. men nu finns EAA och BCAA som redan är färdigomvandlade aminosyror som kroppen kan ta upp direkt och föra till de ställen som de behövs i kroppen så man slipper alla de jobbiga omvandling processerna. så när skall man ta BCAA direkt efter träning om ni frågar mig, tex när man precis gjort färdigt sitt pass och är på väg in i duschen ta ett par BCAA caps och skölj ner vatten efter man duschat och byt om kan man ta sin proteindrink. det är bättre att ta BCAA på tom mage så aminosyrorna kommer ut i blodet så fort som möjligt och stoppar nedbrytningen av musklerna, sen kan man ta sin proteindrink som under längre tid bryts ner och bygger upp musklerna. Många verkar tro att man skall ta innan träningen men då finns risken att kroppen redan konsumerat Aminosyrorna innan de verkligen behövs, vilket är onödigt och slöseri och nog anledningen till varför många inte märker någon skillnad när de använder BCAA och tror det är en bluff. om jag skulle ha fel får nig gärna rätta mig men detta är min förståelse av vad aminosyror är och dess viktiga roll i kroppen och för muskeluppbyggnad. MVH Blåbär
Kundbetyg
Ser att många ställt frågan men inget svar har funnits, så jag ställer frågan igen och hoppas att någon kan svara på detta. ''Ska den användas som beskrivningen säger även dom dagar då man inte tränar?'' Är tacksam för svar
Kundbetyg
Jag har fått denna burk på köpet vid ett köp av protein. Jag har använt den fel tydligen, har läst alla kommentarer och ingen verkar beskymrad över att man ska ta det på tom mage men hur fan ska man gå till gymmet på tog mage? Det är ju bara på ''tom mage'' denna produkt ger någon effekt om jag förstått rätt? Okej så jag tar den direkt när jag vaknar, väntar lite med frukosten, sedan tar jag den igen innan gymmet, frågan är, man äter ju en timmer eller så innan gym för att kunna få energi och klara av passet, så hur som sagt ska man möjligtvist kunna stoppa i sig några kapslar utan att den inte ger någon effekt? Jag har ätit 1tim 30 min innan gym, en kvart innan stoppar jag i mig 2 kaplsar, känner absolut ingenting alls, och jag antar detta är fel då jag inte känner någon effekt? Och sedan ska man ta några kapslar efter gymmet om jag förstått rätt? Så allt låter logiskt förutom innan gymmet grejen där vetefan ... Förklaring tack? :(

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

BCAA XL-caps
BCAA XL-caps

BCAA XL-caps från Star Nutrition är en högdoserad BCAA-produkt i kapselform. Varje dosering innehåller hela 3300 mg grenade aminosyror i fri form.

fr.219:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

<
>

BCAA Hardcore Caps, 180 caps

30%
rabatt
188:-269:-
X


Pris per 100 g: 111.24:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: 6407-10
Kampanjen slutar:  2016-12-10
BCAA Hardcore Caps från Chained Nutrition innehåller grenade aminosyror i fri form - för snabbast möjliga upptag och bästa möjliga effekt! Bidrar till muskeluppbyggnad och motverkar mental trötthet!

  • 2:1:1-förhållande mellan L-Leucin, L-Valin och L-Valin.
  • Tillsatt vitamin B6 förbättrar upptaget.
  • Motverkar mental och fysisk trötthet.
  • Maximerar muskeltillväxten.
  • Hindrar muskelnedbrytning.

BCAA (Branched-chain Amino Acids) är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. BCAA Hardcore Caps från Chained Nutrition är ett högkoncentrerat tillskott innehållandes dessa grenade aminosyror. Aminosyrorna i BCAA Hardcore Caps kommer i så kallad fri form vilket ger ett förbättrat upptag och förstärkt effekt!

Allt protein man äter spjälkas och bryts ned till enskilda aminosyror innan de görs tillgängliga för musklerna, i BCAA Hardcore Caps är aminosyrorna redan separerade och befinner sig alltså i fri form. De gör att de kan vara musklerna tillgodo i stort sett omedelbart efter intag. Det snabba muskulära upptaget gör att proteinsyntesen stimuleras med större effekt än av motsvarande mängd aminosyror från intakt protein. Dessutom ökar frisättningen av tillväxthormon.

Grenade aminosyror har även vissa prestationshöjande egenskaper vilket yttrar sig som reducerad mental och fysisk utmattning i samband med fysisk aktivitet. 

För att ytterligare förbättra upptag och effekt är BCAA Hardcore Caps berikad med vitamn B6. Vitamin B6 spelar en avgörande roll i kroppens aminosyrasyntes!

För bästa effekt ska aminosyror i fri form tas på tom mage. Med tom mage avses att man inte ätit någon flytande föda inom 2-3 timmar eller fast föda inom 3-4 timmar. Grenade aminosyror kan kombineras med i stort sett alla andra tillskott, till exempel kreatin, protein, Gainer och PWO.

BCAA Hardcore Caps är ett kosttillskott som passar alla atleter som eftersträvar ökad muskelstyrka, förbättrad fysisk uthållighet och ett skärpt mentalt fokus.

Rekommenderad dosering: Intag 2 kapslar 3 gånger dagligen tillsammans med vatten. 

 
Antal doseringar per förpackning: 90

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.