Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6407-10

BCAA Hardcore Caps, 180 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


269:-
Pris per 100 g: 159.17:-

Delbetala

50:-/mån


BCAA Hardcore Caps från Chained Nutrition innehåller grenade aminosyror i fri form snabbast möjliga upptag och bästa möjliga effekt! Bidrar till muskeluppbyggnad och motverkar mental trötthet!

  • Innehåller BCAA i ratiot 2:1:1
  • Tillsatt vitamin B6 förbättrar upptaget
  • Motverkar mental och fysisk trötthet
  • Maximerar muskeltillväxten
  • Hindrar muskelnedbrytning

BCAA står för Branched-chain amino acids och är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. BCAA Hardcore Caps från Chained Nutrition är ett högkoncentrerat tillskott innehållandes dessa grenade aminosyror. Aminosyrorna i BCAA Hardcore Caps kommer i s.k. fri form vilket ger ett förbättrat upptag och förstärkt effekt!

Allt protein man äter spjälkas och bryts ned till enskilda aminosyror innan de görs tillgängliga för musklerna, i BCAA Hardcore Caps är aminosyrorna redan separerade och befinner sig alltså i fri form. De gör att de kan vara musklerna tillgodo i stort sett omedelbart efter intag. Det snabba muskulära upptaget gör att proteinsyntesen stimuleras med större effekt än av motsvarande mängd aminosyror från intakt protein + att frisättningen av tillväxthormon ökar.

För att ytterligare förbättra upptag och effekt är BCAA Hardcore Caps berikad med vitamn B6. Vitamin B6 spelar en avgörande roll i kroppens aminosyrasyntes!

Grenade aminosyror har även vissa prestationshöjande egenskaper vilket yttrar sig som reducerad mental och fysisk utmattning i samband med fysisk aktivitet.BCAA Hardcore Caps är ett kosttillskott som passar alla atleter som eftersträvar ökad muskelstyrka, förbättrad fysisk uthållighet och ett skärpt mentalt fokus.

För bästa effekt ska aminosyror i fri form tas på tom mage, med tom mage avses att man inte ätit någon flytande föda inom 2-3 timmar eller fast föda inom 3-4 timmar. Grenade aminosyror kan kombineras med i stort sett alla andra tillskott, t.ex. kreatin, protein, gainer och pwo.

Rekommenderad dosering: Intag 2 kapslar 3 gånger dagligen tillsammans med vatten. 
 
Antal doseringar per förpackning: 90

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Omdömen

Antal 60 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Ser att många ställt frågan men inget svar har funnits, så jag ställer frågan igen och hoppas att någon kan svara på detta. ''Ska den användas som beskrivningen säger även dom dagar då man inte tränar?'' Är tacksam för svar
Kundbetyg
Jag har fått denna burk på köpet vid ett köp av protein. Jag har använt den fel tydligen, har läst alla kommentarer och ingen verkar beskymrad över att man ska ta det på tom mage men hur fan ska man gå till gymmet på tog mage? Det är ju bara på ''tom mage'' denna produkt ger någon effekt om jag förstått rätt? Okej så jag tar den direkt när jag vaknar, väntar lite med frukosten, sedan tar jag den igen innan gymmet, frågan är, man äter ju en timmer eller så innan gym för att kunna få energi och klara av passet, så hur som sagt ska man möjligtvist kunna stoppa i sig några kapslar utan att den inte ger någon effekt? Jag har ätit 1tim 30 min innan gym, en kvart innan stoppar jag i mig 2 kaplsar, känner absolut ingenting alls, och jag antar detta är fel då jag inte känner någon effekt? Och sedan ska man ta några kapslar efter gymmet om jag förstått rätt? Så allt låter logiskt förutom innan gymmet grejen där vetefan ... Förklaring tack? :(
Kundbetyg
I love it

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

BCAA XL-caps
BCAA XL-caps

BCAA XL-caps från Star Nutrition är en högdoserad BCAA-produkt i kapselform. Varje dosering innehåller hela 3300 mg grenade aminosyror i fri form.

Nu: fr.175:-
Ord. pris 219:-

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#bcaahardcorecaps