Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 3 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Riktigt bra grejer.
Kundbetyg
bästa som finns!!!!
Kundbetyg
Trodde produkten skulle ge mer tryck på en gång köpte 2 för en. Bra att det är en natur produkt. Hur jag tycker den fungerar, först åt jag hela asken i en period å andra asken äter jag i bland i 7 dagars perioder som en karta är. Först perioden lite besviken förhoppning kanske för hög som på en PWO. När jag äter 7 dagar perioder jo visst känns det nått i kroppen som är positiv. Bland de först produkter jag provat som är stimulerar, jo någon produkt innan har jag provat, känner sig lite uttömd om man maxat all stimuli en period. slutresultat detta ska ju var ett extrem preparat så ger produkten godkänt, bra.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

DAA (D-Aspartic Acid), 250 g
DAA (D-Aspartic Acid), 250 g

D-asparaginsyra (DAA) boostar nivåerna av testosteron och luteiniserande hormon (LH). Star Nutritions DAA kommer i lättdoserad och effektiv pulverform.

239:-

Andra köpte även

8 x g Force Magnesium Carbonate, 56 g bit
8 x g Force Magnesium Carbonate, 56 g bit

Ett måste för tunga lyft! gForce Magnesium Carbonate från gForce kan användas till bland annat tyndlyftning, styrkelyft, funktionell träning och klättring.

Nu: 187:-
Ord. pris 208:-

<
>

Androx Q12, 90 caps

Pris per 100 g: 716.24:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: 66001
Androx-Q12 från Nanox är ett exklusivt utvecklat tillskott för hårt tränande atleter. Innehåller 12 högpotenta ingredienser som främjar muskeltillväxten! Utvecklad för att vid regelbunden konsumtion öka såväl styrka som övergripande prestation och muskelmassa!

Hur fungerar det?

För att uppfylla sitt syfte använder produkten en patentskyddad blandning av 12 väl avvägda ingredienser som valts ut för att få en maximal synergisk effekt.
Androx-Q12 innehåller fyra nyckelingredienser som direkt påverkar och ökar din testosteronproduktion, alla respektive nyckelingredienser har olika men kompletterande verkningsmekanismer!

1. Testosteroninducerande prekursorer

  • Testofen.

Testofen har i en dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad mänsklig studie med 60 försökspersoner visat sig ge en ökning av fritt testosteron i kroppen.

  • Avenasativaextrakt

En japansk studie bekräftar att Avenaextrakt kan öka produktionen av luteiniserande hormon (LH) som hos människan stimulerar produktionen av testosteron.

  • Bladspenatextrakt

Bladspenat är en källa till β-ecdyson, en ecdysteroid som ger en anabol effekt på muskelproteinsyntesen hos män. En undersökning har utförts på 78 idrottsmän där hälften fick en kombination av ecdysteron + protein och hälften fick placebo. Ecdysteron + protein-gruppen uppnådde under en 10-dagarsperiod en ökning av muskelmassa med 6-7% samtidigt som andelen kroppsfett totalt minskade med 9-10%.

2. Testosteronstabiliseringsingredienser

  • ZMA – komplex

Zink och magnesium är mycket viktiga ämnen för bevarande av naturliga testosteronnivåer. Hård och intensiv träning är nedbrytande och ökar omsättningen av mineralerna zink och magnesium i kroppen. Ett underskott av dessa mineraler kan innebära en begränsning av kroppens testosteronproduktion.

  • Vitamin B6

För män är Vitamin B6 bra för att upprätthålla normala nivåer av testosteron eftersom det reglerar balansen av mellan östrogen och testosteron i den såkallade androgena produktionen. Det är också en viktig vitamin, eftersom den behövs för omsättningen av protein.

3. Anti – SHBG

  • Brännnässelextrakt

Brännässelextrakt kan bidra till en naturlig ökning av testosteronnivåerna genom att hålla testosteronmolekylen fri från proteintransportören sex hormone binding globulin (SHBG). SHBG hjälper visserligen testosteron att stanna i blodet längre men hindrar det också från att förenas med specifika receptorer i muskelcellerna. Genom att frigöra testosteron från SHBG kommer du att uppleva att högre nivåer av fritt testosteron når muskelcellerna.

 4. Adaptogena växter

  • Sibirisk Ginseng

Sibirisk Ginseng är en komplett adaptogen som motverkar trötthet och ger energi. Ämnet är känt att öka energinivåerna och förstärka immunförsvaret.
Sibirisk Ginseng upplevs även ha en positiv inverkan på såväl manlig som kvinnlig fertilitet.

Innehåller även ämnet piperin som ökar absorption och biotillgängligheten av övriga ingredienser i Androx Q12's formula.


Rekommenderad dosering: Tag 3 kapslar när du vill under dagen.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Androx Q12 är en mycket kraftfull produkt! Det är strängt rekommenderat att gravida kvinnor, barn under 14 år ej använder produkten. Förvaras oåtkomlig för barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.