Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Kundbetyg
ALA 400 mg, 120 caps
Funkar otroligt bra och priset är däremot billigt.
Kundbetyg
ALA 400 mg, 120 caps
Shit använder nästan halva burkan och det känns att den funkar helt perfekt utan störning även på nätterna sover jag lugnt . Och svettas när håller jag på att träna, Nu även är jag nöjd med min mage :) Använder en på morgonen en efter träningen. Rekommenderas stark!!!
Kundbetyg
ALA 400 mg, 120 caps
obs det är en Antioxidant inte ett mirakel piller. Jag tror personligen att ALA kan vara det mest underskattade på hela ''GG'' ALA hjälper både för dig som deffar då den binder upp kolhydrater men även för er som vill höja immunförsvaret! ALA har bevisats höja insulinkänsligheten och påverkar på så sätt (i bredare utsträckning) även muskeluppbyggnaden! Sjukt underskattad!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

<
>

ALA 400 Flerpack, 480 caps

25%
rabatt
599:-796:-
X


Pris per 100 g: 235.46:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: SETMBALA
BiG BUY:  4 x ALA 400, 120 caps.

Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


ALA 400, 120 caps

ALA 400 - ALA från Star Nutrition är en hög koncentrerat kosttillskott av alfa liponsyra!

  • 800 mg ALA/dag
  • 400 mg ALA/kapsel
  • Lätt att dosera!

Varje burk innehåller 120 kapslar.    

Tänk på att ALA ska tas i samband med måltid. 

Doseringsanvisning: 1 kapsel 1-2 gånger dagligen före måltid. Överskrid ej 2 kapslar per dag.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.