Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-25%
rabatt
<
>
Art.nr. SETMBALA

ALA 400 BIG BUY, 480 caps


Välj antal:

Lagerstatus:
Tillfälligt slut


599:-796:-
Pris per 100 g: 235.46:-

Delbetala

50:-/mån


BiG BUY:  4 x ALA 400, 120 caps.

Köp fler spara mer, generös volymrabatt för dig som gör stora inköp! Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


ALA 400, 120 caps

Alfa liponsyra är en av de kraftigaste antioxidanterna man i dagsläget känner till. ALA (alfa liponsyra) förstärker effekten av övriga antioxidanter som oskadliggör fria radikalier. Studier visar även att ALA förbättrar blodsockerkontrollen vilket är positivt för kroppsformen.

 • ALA är en kraftfull antioxidant. När kroppen angrips av fria radikaler tar liponsyran den största smällen
 • ALA höjer upp nivåerna av alla andra antioxidanter. Studier visar att tillskott av liponsyra ökar koncentra- tionen av bl a E-vitamin, C-vitamin, och Glutamin.
 • ALA kan förbättra insulinkänsligheten.
 • ALA kan öka fettförbränningen. Låga insulinnivåer ger ökad fettförbränning i kroppen.
 • ALA kan öka effekten av kreatin. Upptaget av kreatin till musklerna blir bättre ju högre insulinkänslighet man har. Resultatet blir högre nivåer av kreatin i musklerna och därmed en större effekt av kreatintillskott.
 • Det finns inga biverkningar dokumenterade, däremot finns det rapporter om ALA:s skyddande effekter.

Doseringsanvisning: 1 kapsel 1-2 gånger dagligen före måltid. Överskrid ej 2 kapslar per dag.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

 

 • ALA 400 mg: 4 st. ALA 400, 120 caps (Artnr. 6541) (Tillfälligt slut!)
 • Omdömen

  Kundbetyg
  ALA 400, 120 caps
  obs det är en Antioxidant inte ett mirakel piller. Jag tror personligen att ALA kan vara det mest underskattade på hela ''GG'' ALA hjälper både för dig som deffar då den binder upp kolhydrater men även för er som vill höja immunförsvaret! ALA har bevisats höja insulinkänsligheten och påverkar på så sätt (i bredare utsträckning) även muskeluppbyggnaden! Sjukt underskattad!
  Kundbetyg
  ALA 400, 120 caps
  Har provat produkten i några dagar och med bra effekt.Känner att jag orkar mer utan att bli trött. Tar en kapsel före träningen.
  Kundbetyg
  ALA 400, 120 caps
  Funkar oerhört bra! jag är allergisk mot pollen men tar jag 2 kapslar per dag så försvinner besväret! hjälper mot förkylning också! Rekommenderar starkt!

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Andra köpte även

  Orange-C BIG BUY, 240 tabs
  Orange-C BIG BUY, 240 tabs

  12 x Orange-C, 20 tabs: Brustabletter med 1000 mg Vitamin C, en essentiell vitamin som måste tillföras via kosten då kroppen saknar förmåga att lagra den! Apelsinsmak!

  Nu: 182:-
  Ord. pris 228:-

  Instagram

  #ala400bigbuy