Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-25%
rabatt
<
>
Art.nr. SETMBALA

ALA 400 BIG BUY, 480 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


599:-796:-
Pris per 100 g: 235.46:-

Delbetala

50:-/mån


BiG BUY:  4 x ALA 400, 120 caps.

Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


ALA 400, 120 caps

ALA (alfa liponsyra) förstärker effekten av övriga antioxidanter som oskadliggör fria radikalier och är en av de kraftigaste antioxidanterna man i dagsläget känner till. Studier visar även att ALA förbättrar blodsockerkontrollen vilket är positivt för kroppsformen.

 • ALA är en kraftfull antioxidant. När kroppen angrips av fria radikaler tar liponsyran den största smällen.
 • ALA höjer upp nivåerna av alla andra antioxidanter. Studier visar att tillskott av liponsyra ökar koncentrationen av bland annat E-vitamin, C-vitamin och glutamin.
 • ALA kan förbättra insulinkänsligheten.
 • ALA kan öka fettförbränningen. Låga insulinnivåer ger ökad fettförbränning i kroppen.
 • ALA kan öka effekten av kreatin. Upptaget av kreatin till musklerna blir bättre ju högre insulinkänslighet man har. Resultatet blir högre nivåer av kreatin i musklerna och därmed en större effekt av kreatintillskott.
 • Det finns inga biverkningar dokumenterade, däremot finns det rapporter om ALA:s skyddande effekter.

Doseringsanvisning: 1 kapsel 1-2 gånger dagligen före måltid. Överskrid ej 2 kapslar per dag.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

 

 • ALA 400 mg: 4 st. ALA 400, 120 caps (Artnr. 6541)
 • Omdömen

  Kundbetyg
  ALA 400, 120 caps
  Shit använder nästan halva burkan och det känns att den funkar helt perfekt utan störning även på nätterna sover jag lugnt . Och svettas när håller jag på att träna, Nu även är jag nöjd med min mage :) Använder en på morgonen en efter träningen. Rekommenderas stark!!!
  Kundbetyg
  ALA 400, 120 caps
  obs det är en Antioxidant inte ett mirakel piller. Jag tror personligen att ALA kan vara det mest underskattade på hela ''GG'' ALA hjälper både för dig som deffar då den binder upp kolhydrater men även för er som vill höja immunförsvaret! ALA har bevisats höja insulinkänsligheten och påverkar på så sätt (i bredare utsträckning) även muskeluppbyggnaden! Sjukt underskattad!
  Kundbetyg
  ALA 400, 120 caps
  Har provat produkten i några dagar och med bra effekt.Känner att jag orkar mer utan att bli trött. Tar en kapsel före träningen.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Andra köpte även

  20 x Swebar, 55 g
  20 x Swebar, 55 g

  Swebar från Dalblads är den ultimata måltidsersättaren är den första svensktillverkade baren på marknaden.

  Nu: 299:-
  Ord. pris 340:-

  Instagram

  #ala400bigbuy