Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA000150

2 x Rapid Pump, 180 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


269:-538:-
Pris per kg: 830.25:-

Delbetala

50:-/mån


JUST NU 2 FÖR 1!


Rapid Pump, 180 kapslar

100% Arginin Etyl Ester för direkt vidgande av blodkärlen.

 • Ökar blodflödet.
 • Förbättrad näringstransport till musklerna.
 • Minskar muskeltrötthet.
 • Stimulerar fristättningen av tillväxthormon.
 • Muskeluppbyggande effekter.

Star Nutritions Rapid Pump innehåller 100% Arginin Etyl Ester, den nya generationens arginin komplex. Arginin är en naturlig aminosyra som ökar mängden nitro oxid i kroppen (NO). Nitrooxid är viktigt för reglering av blodflödet i kroppen. NO får den glatta muskulaturen i blodådrorna att  (tillfälligt) slappna av och utvidgas. Rapid Pump ger en snabb effekt och ökar blodflödet i de minsta kärlen ca 15 minuter efter intaget på tom mage. Då L-argininet är esterifierat som i Rapid Pump effektiviseras inta bara absorptionen utan NO effekten förlängs även då arginin etyl ester molekylen är stabil.
 
Ökat blodflöde ger bättre syre- och näringstransport till musklerna under träning och återhämtning. Samt effektiviserar borttransportering av slaggprodukter som annars kan bidra till muskeltrötthet. L-arginin är vidare känt som främjande för sexlivet hos båda könen.
Arginin minskar även belastningen på blodkärlen genom att sänka blodtrycket vilket är positivt för dem med högt blodtryck.
 
Studier visar även att tillförsel av lättabsorberat L-arginin direkt stimulerar hypofysen och frisättningen av tillväxthormon (GH). Vilket är positivt för kroppens uppbyggande processer.
 
Rapid Pumps många positiva effekter för tränande individer gör tillskottet lämpligt för såväl kroppsbyggare, fitness atleter, konditionsidrottare och motionärer!

Doseringsinstruktioner: 3 kapslar på morgonen 30 minuter före frukost och 3 kapslar 30 minuter före träning. På vilodagar: 6 timmar mellan första och sista dosering, ej tillsammans med mat. Tag alltid Rapid Pump på tom mage.

Allergiinformation: Hanteras i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utan räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.


 • 2 för 1: 2 st. Rapid Pump, 180 kapslar (Artnr. 6402)
 • Omdömen

  Kundbetyg
  Rapid Pump, 180 kapslar
  Jag har prostatacancer och denna produkt har reducerat biverkningar så att jag under de sista 12 månaderna klarat av ett'' normalt privatliv''. och dessutom kunnat sköta kissandet utan hjälpmedel.jJag genomgår en hormonbehandling och strålning som reducerar mitt Testosteron till nivå noll men har tack vare denna produkt kunnat leva ett normalt liv. Jag använder dosen 2 morg 2 kväll och ibland 2 kl 12.00.Max 6 kapslar/dygn.Inga biverkningar registrerade.Träningen hålls hyfsad nivå pga denna produkt.TACK TACK...
  Kundbetyg
  Rapid Pump, 180 kapslar
  Klockren produkt. Testat diverse pre-workout, nu klassas kanske inte denna produkten som pwo, men jag får fruktansvärt bra tryck i hela kroppen. Precis som Kenneth säger så måste man vara varm i kroppen och få igång blodcirkulationen lite innan den ger full effekt. Men känner mig överlag ständigt hård i musklerna, även när jag inte tränar. Bättre pump, bättre tryck och så kryper ju ådrorna lite snyggt fram också! )
  Kundbetyg
  Rapid Pump, 180 kapslar
  Fortfarande slut?! Den är as bra, får riktigt fin pump när man tar denna produkten :)

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Andra köpte även

  2 x Ripped Hardcore, 60 caps
  2 x Ripped Hardcore, 60 caps

  JUST NU 2 FÖR 1! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look! Ripped Hardcore – The Ultimate Fat Destroyer!

  Nu: 279:-
  Ord. pris 558:-